Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szakított velem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szakított velem. Hülyeség kiöltözve csinosan "véletlenül" arra járni amerre ő van?

Figyelt kérdés
Szakított velem, vagyis hirtelen felkapta a vizet valamin és azt mondta ha ilyen vagyok nem kíváncsi rám. De én szeretem őt. Arra gondoltam csinosan felöltözöm és "véletlenül" arra járnék amerre ő van. Ez hülyeség? Csak hogy lássa mit veszített.
2013. ápr. 29. 17:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jogosan kérted számon tőle...Ne haragudj, de nekem is nagyon úgy tűnik, hogy ez csak egy ürügy volt a szakításra ://
2013. ápr. 29. 18:01
 22/31 anonim ***** válasza:
13%
Értem, miért szakított veled.....
2013. ápr. 29. 18:09
 23/31 anonim ***** válasza:
77%

Én férfi vagyok, néhány éve majdnem széjjel mentünk. Akkor a párom akart lelépni. Én elkezdtem letölteni egy csomó hírlevelet, "visszaszerzemazexem" és társai témákban nyomultam.

Nekem az jött le mindegyikből, hogy az otthagyott, ha vissza akarja szerezni a párját, semmiképpen ne törjön le, ne mutassa az elesettség és a megalázottság jeleit. Ne sajnáltassa magát. Úgy "imaginálja" magát, hogy az látszódjék, hogy jól elvan, kiváló a kedélye és életvidám, optimista. Ez ugyanis csalogatólag hathat az elhagyó félre, ellenben az összeomlás taszít.

Tehát nem értem, hogy a kérdezőt miért akarja mindenki lebeszélni, miért szánalmasozzák stb.

Az a lényeg, hogy úgy kell intézni, hogy valóban véletlennek tűnjön, ne legyen mesterkélt.

2013. ápr. 29. 18:10
 24/31 anonim válasza:
87%
Zsuzsi! Légyszíves hagyj békén. Megmondtam, hogy nem akarlak látni. Ha meglátlak az utcán csinosan kiöltözve akkor távoltartásit kérek elened
2013. ápr. 29. 18:39
 25/31 A kérdező kommentje:
Honnan tudtad hogy én vagyok? Hogy találtál rám? :O
2013. ápr. 29. 18:41
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

LOL

akkor szerintem a témát le is zárhatjuk :)

2013. ápr. 29. 18:53
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 24. választ tekinthetjük a legautentikusabbnak, én mindenesetre felpontoztam, hiszen egyértelműen az érintett válasza tekinthető a leginkább hasznosnak. :D
2013. ápr. 29. 18:56
 28/31 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség, ez egy természetes reakció a részedről.

A csinos nem feltétlenül jelenti az alulöltözöttséget, erre figyelj oda, a méltóságodat tartsd meg.

2013. ápr. 29. 19:46
 29/31 A kérdező kommentje:
Nem nem akarok közönséges lenni vagy ilyesmi, nem is az a stílusom. Meg jobban belegondolva lehet mindegy is mi van rajtam. Eleinte csak télikabátban látott meg garbóban, hosszított kötött pulcsiban, és mégis tetszettem neki. Sőt, melegítőgatyában is bejöttem neki.
2013. ápr. 29. 20:46
 30/31 anonim ***** válasza:
Nos,legyünk Magunkhoz egy kicsit őszinték! Lehet, hogy ellaposodott a kapcsolat és csak ürügyet keresett a srác a szakításra. Bár nem tudni, hogy min kapta fel a vizet a srác. A reális és ésszerű megoldás az az, hogy ha túl lépsz ezen a kapcsolaton és mással jössz össze! Nehéz ugyan, de előbb-utóbb túl kell lépni rajta!
2013. ápr. 29. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!