Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szakított velem. Hülyeség kiöltözve csinosan "véletlenül" arra járni amerre ő van?
Akkora nagy hibát nem követtem el: 1,5 hétig nem találkoztunk és megígérte hogy a hétvégét együtt töltjük. Várok várok hogy jelentkezik, sehol semmi. Erre vasárnap a haverjai feltöltöttek egy képet, ahol ő van lefényképezve egy fürdőruhás lánnyal.
1. miért van egy fürdőruhás lánnyal és miért nem velem?
2. miért a haverjaival van mikor megígérte hogy együtt leszünk
3. miért nem szólt hogy ne várjam mert a haverjaival szórakozik?
És én rákérdeztem hogy miért nem velem töltötte a vasárnapot, meg hogy ki az a csaj. És ezen húzta fel magát, hogy féltékeny vagyok, meg rögtön arra gondolok hogy van közöttük valami meg ne kérjek rajta számon semmit. És azóta nem beszéltünk mert nem reagál semmit arra ha keresem.
Bocsi, de nem jó ötlet, szerintem ez csak ürügy a szakításra. :/
17/L
Szerintem mindegy min kapta fel a vizet.
Ha semmi komoly, és úgy érzed csak dühből mondta mit mondott, akkor megpróbálhatsz 'spontán-direkt' összefutni vele.
Viszont osztom az egyik fenti hozzászóló állítását részben: Szerintem is mindegy, mi van rajtad. Nyilván ne legyél ronda vagy csöves, de nem kell külön kitenni ezt-azt.
Jah, és abszolút nem szánalmas :)
(Mindez persze nem igaz két esetben:
1. ha valami komoly dolog miatt szakított, és rendes oka volt rá, és nem csak a hirtelen indulat beszélt belőle. Akkor pár napig ne akarj belebotlani, az furán jöhet ki
2. Csak azért hogy lássa mit veszített? Az ötleted nem szánalmas, de ha csak ez az oka, akkor az. Ez gáz :/)
Ohh..azt hittem te csináltál valami hülyeséget.
Megoldás: Felejtsd el. Ha annyira nem tisztel, hogy megmagyarázza a dolgot (bár elég egyértelmű, hogy nélküled nagyon jól megvolt), akkor nem is érdemel meg. Lehet, hogy szereted, de ő az a fajta akinek mindegy, hogy vagy-e neki vagy nem.
(Legalábbis ha én még meg is tenném mindazt a 3 pontot amit felsoroltál, és kiakadna rajta a csajom, akkor körömmel kapaszkodnék vissza hozzá és magyaráznám el a dolgot. 15/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!