Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik azok az emberek, akik ezen az oldalon jöttek össze, és hogyan történt?

Figyelt kérdés

Milyen kategóriában kérdeztek, válaszoltak, ami révén megindult a beszélgetés majd a párkapcsolat is idővel?

Kort és nemet írni ér.

2013. ápr. 29. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Én személy szerint erről az oldalról még nem jöttem össze senkivel, bár nem is nagyon tervezem. Viszont ha ismerkedni akarnék lányokkal, biztos itt csinálnám én is, nem valami retek társkereső oldalon. Azok a lányok akikkel itt beszélgetek jó arcok, bírom őket. Biztos vannak még rajtuk kívül is ilyen lányok itt, sok sikert, hogy megtaláld a neked legszimpatikusabbat. :)
2013. ápr. 29. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Ennyire ezen az oldalon szeretnél ismerkedni? :D
2013. ápr. 29. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Randim már volt innen, de normális nőket az oldal csak nyomokban tartalmaz (és fordítva is igaz persze).
2013. ápr. 29. 16:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Első, köszi.

Második. Kérdésre kérdéssel? :) A kérdésre válaszolj.

2013. ápr. 29. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerelem, szex kategóriában válaszoltam, innen írt az illető, beszélgettünk egy kicsit, majd fb-n folytattuk napi szinten a chatelést, később skype meg hasonlók :)

Azóta már párkapcsolatban élünk.

2013. ápr. 29. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már innen kapcsolatom, kérdésre válasz, privát, beszélgetés alakult ki, aztán találkozó és kapcsolat.
2013. ápr. 29. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Igen, kérdésre, kérdéssel, de okkal. :) Igazából nem jöttem össze innen senkivel, de az egyik legjobb barátomat itt ismertem meg. :D
2013. ápr. 29. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!