Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg olyan nagy a mai nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan nagy a mai nők büszkesége?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre a mai nők arca hatalmas. Utcán is, buszon is csak mennek senkire nem néznek, ismerkedésnél is egy olyan stílust vesznek fel, hogy én vagyok a NŐ és sokat kell küzdeni, azért hogy megszerezz, örülj neki hogy szóba állok veled stb stb.....
2013. ápr. 29. 10:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ez sajnos valóban igy van ahogy leírtad.
2013. ápr. 29. 10:36
 2/12 ivilicious ***** válasza:
mert ezt várja a legtöbb férfi, különben "könnyűvérű"...am én sosem voltam ilyen,simán magamat adom, nem játszom a fejem
2013. ápr. 29. 10:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Jó persze, lehet játszani a nagy Nőt, egy bizonyos szintig. De, tényleg, sokszor a legtöbbjük átesik a ló túloldalára...
2013. ápr. 29. 10:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Buszon és utcán mégis kit kellene nézegetnem?
2013. ápr. 29. 10:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Háááát igencsak előfordul :)
2013. ápr. 29. 10:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát még pár évtizede az volt a büszkeség ha férjet talált magának egy nő, mára meg az ha szingli. Nyugottan le lehet hurrogni de kicsit ellehet gondolkozni, hogy mi lesz a közeljövöben, mivel eg kapcsolat ha 2 évet meghaladja muzeumba való. A kérdezőnek teljesen igaza van. Szóba sem lehet már állni ezekkel a nőkkel annyira magasan van az orruk.
2013. ápr. 29. 10:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Annak, aki így viselkedik, annak nem az arca nagy, hanem az önbecsülése kicsi. :) Jobban érzi magát, ha lenéz másokat. De szerintem ne törődj ezzel, ez a te kedved ne vegye el, ugyanis millió olyan lány/nő van, aki felnőttebben tud viselkedni. Olyannal, aki játssza a nagy felnőttet, meg a királyt, azzal nem érdemes foglalkozni, akár nő, akár férfi. :) Nézd pozitívan a dolgot, vannak, akikkel jól el lehet lenni, a többiek meg majd megjavulnak, ha akarnak. :) Ne akarj másokat megváltoztatni, úgy sem fog menni.

19/F

2013. ápr. 29. 10:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy egyrészt miért kell állandó jelleggel általánosítani, másrészt miért nem veszitek észre, hogy ez kétoldalú dolog.

Az, hogy egy kapcsolat meddig tart, mindig két emberen múlik.

2013. ápr. 29. 10:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem mindenki ilyen. Pl azok a lanyok, akik kevesbe dekorativak, nem szoktak bekepzeltek lenni.

33N

2013. ápr. 29. 10:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért szerencsére akad egy két kivétel, de nagyon kevés. Én is ezt érzékelem. De hát végül is a büszkeség nem bűn. :) Ahogyan a tahóság sem az. :)
2013. ápr. 29. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!