Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nagy a mai nők büszkesége?
Annak, aki így viselkedik, annak nem az arca nagy, hanem az önbecsülése kicsi. :) Jobban érzi magát, ha lenéz másokat. De szerintem ne törődj ezzel, ez a te kedved ne vegye el, ugyanis millió olyan lány/nő van, aki felnőttebben tud viselkedni. Olyannal, aki játssza a nagy felnőttet, meg a királyt, azzal nem érdemes foglalkozni, akár nő, akár férfi. :) Nézd pozitívan a dolgot, vannak, akikkel jól el lehet lenni, a többiek meg majd megjavulnak, ha akarnak. :) Ne akarj másokat megváltoztatni, úgy sem fog menni.
19/F
Én csak azt nem értem, hogy egyrészt miért kell állandó jelleggel általánosítani, másrészt miért nem veszitek észre, hogy ez kétoldalú dolog.
Az, hogy egy kapcsolat meddig tart, mindig két emberen múlik.
Nem mindenki ilyen. Pl azok a lanyok, akik kevesbe dekorativak, nem szoktak bekepzeltek lenni.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!