Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Nem tartanátok hülyeségnek ha a barátnőtök rajzolna nektek csak úgy?
Figyelt kérdés
nem vagyok profi rajzos de azért olyan rosszul se rajzolok két kezet rajzoltam amik szívet mutatnak az ujjaikkal és középre írtam egy idézetet.szóval nincs semmilyen alkalom csak úgy szeretetből.az idézet nem saját.a barátom 21éves.vagy inkább ne adjam neki oda ti fiúk nem nagyon örültök az ilyesminek?:D2013. ápr. 29. 03:54
11/16 anonim válasza:
nem tudhatjuk, de nem mindenki értékeli a kézzel készített akármiket. én mondjuk lány vagyok, de volt anno egy barátom, akivel pont a fordítottja volt, ő rajzolt nekem, de szegény szörnyen rondán rajzolt, hiába hitte magáról azt hogy jól tud, én meg grafikus vagyok úgyhogy akaratlanul is mindenben jobban meglátom elsőre a hibát, még azt is ami a laikusnak fel sem tűnik. örültem annak hogy gondolt rám, mert tényleg kedves dolog volt tőle, de amikor azt várta hogy a rajztudását méltassam, akkor eléggé látszott az arcomon hogy ezt a témát inkább kerülném. meg is sértődött, pedig nem akartam bunkó lenni. nyilván nem ez az általános, de előfordulhat ilyen reakció is, úgyhogy te döntsd el hogy a te barátod mennyire értékelné, mert itt lehet hogy sokan igen, de ő meg nem. szerintem egyébként változatlanul aranyos az ilyesmi, csak utána ne várd esetleg hogy az egekig magasztal.
12/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:) utolsó ha elküldeném neked a rajzról a képet mondasz róla nekem egy véleményt?:)
2013. ápr. 29. 14:16
13/16 A kérdező kommentje:
ja amúgy eszembe se jutott hogy dicsérgessen hogy rajzolok nem magamat akarom fényezni nem azért akarom neki adni hanem hogy örömet okozzak neki.még nem vagyunk olyan nagyon régóta együtt ezért nem is vagyok biztos benne hogy mit szólna hozzá.bár mondjuk mi lányok mindent túlbonyolítunk odaadom neki szerintem aztán vagy tetszik neki vagy nem :D
2013. ápr. 29. 14:20
14/16 anonim válasza:
Nekem is küldheted, én is sokat rajzolok!
Amúgy amikor elküldted neki, leírnád, mi volt? :/ Én a kedvenc játékából, a Diablo 3-ból festettem a Szerelmemnek, és egész jó lett, szinte mindenki dicséri, akinek mutattam, meg deviantART-on is...mégsem mertem még odaadni neki, mert félek, hogy pont neki nem tetszene. :( Pedig már vagy 2 hónap megvan :"D
Amúgy, én mint lány, még kezdetleges rajznak is nagyon örülnék a pasitól, főleg ha valami szerelemmel kapcsolatos dolgot ábrázol(hát igen, pl. a szív, vagy mi ahogy csókolózunk, szép idézet) kivéve, ha letud ennyivel, mert akkor azért gyanús lenne, hogy nem szeret igazán. Persze lány és fiú, más gondolkodás, érzelemvilág...
17/L
15/16 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos! Mindenképpen add oda! :))) Imádni fogja, főleg, hogy nincs semmiféle alkalom... Tényleg nagyon aranyos dolog! :)
16/16 anonim válasza:
Már csak a szándékot is díjaznám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!