Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, öntsétek ki a szívetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, öntsétek ki a szíveteket és kérlek, kicsit erőltessétek meg magatokat! (Kérdésem lent)?

Figyelt kérdés

Mi kell ahoz, hogy egy számotokra átlagos fiú, aki külsőre 10/7 es és vicces, izmos, stb.., de mégis közönbös, mert alig beszélsz vele és az is rosszul sült el vagy esetleg rosszat hallottatok róla?

Tehát, mivel menjen oda hozzátok, hova vigyen el, mire figyeljen, amivel az első alkalomkor elcsavarhatja a fejeteket? :)

2013. ápr. 28. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem ha elkezded dicsérni a csajt és mondod ,hogy milyen jól néz ki, milyen jól áll neki ez a haj stb az tutira nyerő
2013. ápr. 28. 22:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát ha rosszul sült el korábban beszélgetés, akkor az azt követő alkalommal tuti nem csavarja el a fejem... talán a 3-4 alkalomnál (ha azok jó beszélgetések voltak) megfordul a fejemben, hogy még sem olyan rossz gyerek. És ha ez megtörtént akkor már talán el is megyek vele valahova...

Az hogy mivel menj oda hozzá, sokban függ attól hogy mennyire volt rossz vége az előző beszélgetésnek, illetve hol találkoztok, honnét ismered...

2013. ápr. 28. 22:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Én személy szerint utálom azt, ha valaki csak úgy odaállít hozzám hogy na zsa valamerre..

beszélgetni kell előtte először akármi hülyeségről..nem egyből a rátérni a "hova akarsz menni velem "..nálam tökéletes egy kis séta és vízipipa..:D a Duna parton először aztán majd a többi..elég ha jó fej és kedves..meg ne ajtóstul a házba..szóval ne akarjon előszr lesmárolni első találkánál..

Stimt?

4/10 anonim ***** válasza:
Legyenek jó és spontán viccei, hívjon meg valamire (pl: fagyi) és persze a bók is fontos :)
 5/10 anonim ***** válasza:
Vigyél neki egy csokor virágot.
 6/10 anonim ***** válasza:

én egy 10/7-es pasival jöttem össze, aki vicces, izmos és az elején közömbös volt.

És kb. 3 hónap kellett mire megszerettem, mert nálam csak a belső értékeivel tudott bevágódni.

De nagyon sokat sétáltunk a városban és sokat beszélgettünk.

2013. ápr. 28. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:
minek a csokor? elég egy szál is..:D
2013. ápr. 28. 22:55
 8/10 A kérdező kommentje:

És egy ismeretlen lányhoz hogyan kéne odamenni, hogy tudassam vele, hogy tetszik nekem? :)

Ha már ismerem, akkor sima ügy minden, de egy ismeretlenhez egyszerűen oda se merek menni.

2013. ápr. 28. 23:00
 9/10 anonim ***** válasza:

van az az izé amit úgy hívnak, hogy facebook.. ha töketlen vagy odamenni(ismerek ilyet tapasztaltam is...)akkor ott bejelölöd ráírsz és ha tudtok beszélgettek..

ha meg nem akkor ráköszönsz bemutatkozol mosolyogsz..de nem vicsorogsz(..:D ismerek olyan srácot aki nem mosolyog hanem vicsorog elég ijesztő..:D) és elkezdesz beszélgetni vele.. én pl úgy ismerkedtem meg egy sráccal, hogy büfénél voltam suliba nem figyeltem és ő szólt, hogy mit kérek a melegszendvicsre elmondta a büfés csajnak odaadta és beszélgettünk..:D

2013. ápr. 28. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:

"Tehát, mivel menjen oda hozzátok, hova vigyen el, mire figyeljen, amivel az első alkalomkor elcsavarhatja a fejeteket? :)"

Először is felejtsd el ezt a nagy hirtelenséget. Mindenhez idő kell, és illik megadni ezt az időt a szerelmednek is.

Először úgyis kicsit tartani fog tőled, de később, amikor tényleg megismeri a személyiségedet, beléd szerethet. Csak légy kedves, tiszteld őt, mutasd ki, hogy érdekel (szexuális is - jó, ez alatt nem a dugnálakot értem, hanem dicsért meg a külsejét, mennyire szép!)

17/L

2013. ápr. 29. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!