Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak hogy lehet "bókolni"?
Figyelt kérdés
a lányoknak mindíg mondják hogy olyan szép vagy, olyan csodálatos vagy, gyönyörű és stb. de a fiúknak mit mondanak ilyen kedvességeket?2013. ápr. 28. 19:22
1/9 anonim válasza:
"Mivva' Kö*ööög!! De g*cijó lett a séród B+!!!" :))
2/9 anonim válasza:
jó a hajad, szép a szemed, jól nézel ki, finom az illatod, helyes/szexi/édes a mosolyod.
csak ami eszedbe jut!:)
3/9 anonim válasza:
így még nem:
csókolt,nyalt ki,dugott meg-senki
4/9 anonim válasza:
Nem kell semmilyen dicsérgetés bókolás ha elhívod egy találkára az egyértelmű minden továbbira, és tátámm le van tudva a gond.
5/9 anonim válasza:
Ces-nek igaza van, egy (normális) fiú nagyon tudja értékelni ha a lányok is lépnek valamit :D
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) de én járok a sráccal és ha nekem mond valami szépet akkor én is szeretnék neki mondani valamit csak nem nagyon tudom hogy mit.hogyha aztmondja:szép vagy, akkor arra nem lehet mondani hogy köszi, te is.
2013. ápr. 28. 19:31
7/9 anonim válasza:
Hát ha azt mondja pl. hogy szép vagy, akkor ott helyben csak annyit kell rá reagálni, hogy "köszi, édes vagy..", ilyenek. Az úgy furán venné ki magát szerintem, ha erre válaszul te is mondanál neki valami hasonlót (kivéve, ha mondjuk mentek valami puccosabb helyre, ahová ki kell öltözni, akkor te is megdícsérheted a kinézetét utána).
Ezek a "bókok" nálam is csak úgy a semmiből szoktam jönni. A szemét, az arcát, a mosolyát szoktam dicsérni, hogy milyen izmos (tényleg az :D), stb. Az a fontos, hogy őszinte legyen, amit mondasz, és akkor nem hibázhatsz :)
19/L
8/9 Pretty_Fighter válasza:
Hát mondd ki amit látsz,érzel,ami tetszik rajta.
9/9 anonim válasza:
A bók lényege, hogy azt dicséred, amire büszke az illető. Lányoknak a ruháját, csinosságát dicsérjük. Ha fiúnak akarsz bókolni, akkor csodálkozz rá a műveltségére, dicsérd meg, milyen izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!