Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme olyan férfivel randizni, aki nem tetszik eléggé?
Lassan 4 hónapja ért véget a 4,5 éves kapcsolatom.Tovább szeretnék lépni, szeretnék új párkapcsolatot és boldog lenni. Van egy fiú, akit társkeresőn ismertem meg, még szeptemberben (mikor a volt barátommal nagyon összevesztünk), kétszer találkoztunk, de úgy éreztem, hogy valami hiányzik belőle. Külsőre sem túl jó képű, kb. olyan magas, mint én (163 cm vagyok, pedig szeretem a magasabb pasikat), és mindkét alkalommal túl sokat beszélt. Egyébként 22 éves és még szűz, sosem volt barátnője. Szeretne velem újra találkozni, de nem tudom van-e értelme, úgy érzem, hogy teljesen más, mint az én férfiideálom. Az ismerőseim szerint ciki, hogy még szűz és balf*sznak tartják. Mikor beszélünk néha úgy érzem, hogy tetszik, máskor viszont épp az ellenkezőjét váltja ki belőlem.
Arra gondoltam, hogy adok neki még egy esélyt, találkozok vele valamelyik nap 1-2 órára, de nem akarom megbántani, ha mégsem tetszik, ráadásul attól félek, hogy utána idejárkálna hozzám (tudja hol lakom). Például pénteken megbeszéltük, hogy kedden találkozunk, de már ma rám írt, hogy ma estefelé ráérek-e. Nekem nem tetszenek az ilyen spontán pasik, szeretem előre eltervezni a dolgaimat és ahhoz ragaszkodom.
Ha most nem tetszik annyira, van rá esély, hogy ha találkozunk akkor megtetszik jobban, vagy ne is reménykedjem?
Nem kifogásokat kellene keresgélned hanem megemberelni magad és igenis elmenni a randira. Egy órát igazán kibírsz! Nem fog megenni. És akkor nem az lesz, hogy itt sírsz hanem tettél is valamit. Személyesen találkozó nélkül nem lehet eldönteni valakiről, hogy esélyes vagy sem. Könnyen lehet, hogy a pletykák alapján Téged meg pl hisztis p***nak tartanak. De mindig az a hülye aki felül ezeknek úgy, hogy meg sem tapasztalta mi az igazság.
Ha nem tetszik azt utána is megmondhatod neki, de esélyt sem adni valakinek azért mert ezt meg azt hallottam róla, meg külsőre nem jött be az a legnagyobb baromság amit ember elkövethet. Persze azt csinálsz amit akarsz, de hogy majd úgyis visszakapod az élettől ezt a hozzáállást abban biztos vagyok. Meg is fogod érdemelni, mert rohadt nagy bajok vannak a hozzáállásoddal. És amig ezen nem változtatsz addig egyedül maradsz mert a 10/10-es macsóknak meg majd pont nem Te kellesz.
Az elhamarkodott ítélkezés pedig egyértelműen többet mond el rólad mint a másik emberről.
Kedves utolsó! Nem hiszem, hogy elhamarkodottan döntenék, ha elolvastad volna a kérdést tudnád, hogy már kétszer találkoztam vele, tehát nem elsősorban mások véleményére adok. Mindkét alkalommal egész délutánra találkoztunk, második alkalommal eldöntöttem, hogy max. barát lehet, ezt el is mondtam neki, de elkezdett siránkozni, hogy őt mindenki csak barátnak akarja és ez milyen rosszul esik neki stbstb. Tudom magamról, hogy ha valaki tetszik akkor engem nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről (volt már rá példa). Ráadásul nekem nem a külsejével van problémám (igaz nézhetne ki jobban is, de nem ez a döntő szempont), hanem az, hogy túlságosan komoly, ezt ő is tudja magáról, nem egyszer be is vallotta hogy úgy viselkedik, mint egy 35 éves és emiatt nem talál korunkbeli lányt(mint írtam minél előbb családot akar és gyerekeket).
Nem akartam bunkó lenni, ha már megígértem neki, hogy találkozunk, ezért megbeszéltem vele ma reggel, hogy holnap találkozzunk akkor 2-3 órára. Neki ez természetesen nem volt elég, ő egész napra akar, hogy idézzem "minimum reggel 8-tól este 8-ig". Elhihetitek, hogy találkoznék vele 1-2 órára, az semmi, de ő többet akar és nekem még itt van egy rakás vizsga a nyakamon amikre nem ártana tanulni.
Már mondtam neki, akkor azzal jött, hogy most jött haza Görögországból és nem csak 1-2 órát ígértem neki (pedig nem ígértem neki semmit, csak azt, hogy találkozhatunk). Mikor mondtam neki, hogy akkor ne találkozzunk, mert nem érek rá egész nap, akkor a következőt válaszolta (fb-on): "belőled két hét is kevés, azt akarom, hogy minden nap találkozzunk, örökké"
Szerintem ez már azért beteges, főleg, hogy összesen csak kétszer találkoztunk. Sajnos elmondtam neki, hogy merre lakom, attól félek, hogy idejön. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!