Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme olyan férfivel randizni, aki nem tetszik eléggé?
Lassan 4 hónapja ért véget a 4,5 éves kapcsolatom.Tovább szeretnék lépni, szeretnék új párkapcsolatot és boldog lenni. Van egy fiú, akit társkeresőn ismertem meg, még szeptemberben (mikor a volt barátommal nagyon összevesztünk), kétszer találkoztunk, de úgy éreztem, hogy valami hiányzik belőle. Külsőre sem túl jó képű, kb. olyan magas, mint én (163 cm vagyok, pedig szeretem a magasabb pasikat), és mindkét alkalommal túl sokat beszélt. Egyébként 22 éves és még szűz, sosem volt barátnője. Szeretne velem újra találkozni, de nem tudom van-e értelme, úgy érzem, hogy teljesen más, mint az én férfiideálom. Az ismerőseim szerint ciki, hogy még szűz és balf*sznak tartják. Mikor beszélünk néha úgy érzem, hogy tetszik, máskor viszont épp az ellenkezőjét váltja ki belőlem.
Arra gondoltam, hogy adok neki még egy esélyt, találkozok vele valamelyik nap 1-2 órára, de nem akarom megbántani, ha mégsem tetszik, ráadásul attól félek, hogy utána idejárkálna hozzám (tudja hol lakom). Például pénteken megbeszéltük, hogy kedden találkozunk, de már ma rám írt, hogy ma estefelé ráérek-e. Nekem nem tetszenek az ilyen spontán pasik, szeretem előre eltervezni a dolgaimat és ahhoz ragaszkodom.
Ha most nem tetszik annyira, van rá esély, hogy ha találkozunk akkor megtetszik jobban, vagy ne is reménykedjem?
akkor is sz@r megjegyzés volt
kérdező! van köztetek kémia? ha nincs, akkor veszett ügy. úgy érzem, te csak belerohannál egy másik kapcsolatba, mindegy, hogy kivel. szerintem várj, majd jön valaki aki nagyon fog tetszeni.
Szerintem te már eldöntötted a dolgot, csak nem mondod magad előtt sem.
Én alapból azt mondanám, hogy adj neki esélyt. Mikor én megismertem a barátom akkor egy dologban voltam biztos, köztünk barátságnál semmi több lesz. Nem tetszett külsőre, de mint ember nagyon megfogott és 3 hónap után összejöttünk. Addigra már úgy beleestem mint vak ló a gödörbe. És életem egyik legjobb döntései között tartom számon.
De neked felesleges ilyen tanácsot adni. Te nem tudod szeretni emberként sem igazán. És valahogy úgy érzem, a régi kapcsolatod után sírsz. Így pedig csak magadat és a srácot csapod be.
23/L
ez a srác tuti nem illik hozzád, majd talál vkit, (vagy nem és egyedül döglik meg mint sokan)
nah én tuti letagadom már 20 fölött hogy szűz vagyok :D
Nem mennék most bele bármilyen kapcsolatba, ha ez lenne a célom akkor lenne pár jelentkező, de egyikük sem az esetem.
Ez a srác viszont annyira próbálkozik, hogy emiatt gondoltam adok neki még egy esélyt, megbeszéltük, hogy kedden találkozunk, de ahogy közeledik a kedd egyre inkább azt érzem, hogy nem szeretnék vele találkozni. Esetleg van valakinek ötlete hogy hogyan menekülhetnék meg a keddi találka alól úgy hogy ne bántsam meg? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!