Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés
A barátom be akar szabályozni. Egyre idegesítőbb és már mindenki kinevet. Az egyik az, hogy nem mehetek sehova sem a barátnőimmel, mert Vele kell mindig lennem. Az osztálykirándulásra se enged el, ha felhozom neki ordibálni kezd. Fiú barátaim nem lehetnek. Ha beszélek egy fiúval minden utolsó szemétnek elmondja. Tudnám sorolni még a többi hülyeségét. Szerintetek??
2013. ápr. 28. 08:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és megszabta, hogy milyen ruhát vehetek fel, ha nélküle vagyok.
2013. ápr. 28. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez ismerős nekem a barátnőm volt ilyen de azért nem ennyire durván, az oka a féltékenység csak az a baj h annyira féltékeny hogy ezzel fogja tönkre tenni a kapcsolatotokat előbb utóbb te is bele fogsz ebbe unni hogy sose csinálhatod amit szeretnél meg nem úgy ahogy akarod, ezt meg kell beszélni,mert ebből baj lessz.
2013. ápr. 28. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem a barátnője vagy, hanem a szolgája. Te döntöd el, hogy meddig viseled a megaláztatást.
2013. ápr. 28. 09:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a legértelmesebbnek azt tartanám, ha írnál egy szép hosszú, jól megfogalmazott levelet, akkor, mikor távol vagy tőle egy darabig. Mikor legközelebb találkozzatok, ne kettesben legyetek, hanem társaságban, lehet hogy nagyon nagyon dühös lesz. Ne haragudj, de a te barátod egy picit állatnak tűnik nekem. 23/F
2013. ápr. 28. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

A levélben persze az álljon, hogy téged mindez zavar, és ha ezen sürgősen nem változtatsz, akkor kész, vége, ennyi!

VAGY állhat az is, hogy egyből szakítasz vele, a döntés a tied!

2013. ápr. 28. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
(Mármint ő változtasson, nem Te:D)
2013. ápr. 28. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!