Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most csak játszadozom vele vagy ez normális?
Már egy ideje randizgatok egy sráccal, sőt talán már járunk is, ki tudja... és nem érzem, hogy úgy odalennék érte. Tetszik és szeretek vele lenni, de nem gondolok rá, ha nem vagyunk együtt, nem hiányzik és nem érzem azt, hogy hevesen dobogna tőle a szívem.
Azt tudni kell, hogy nekem volt egy elég nagy csalódásom, amikor is visszautasított valaki, akibe már az első randi után kb beleszerettem. (Összesen is csak egy randink volt, de előtte hetekig beszéltünk neten.) Viszont a jelenlegi srácnál nem érzem azt, amit a réginél éreztem.
A kérdésem tehát, hogy vajon csak játszadozom a jelenlegi srác érzéseivel és ha most nem érzek iránta semmit, vagyis nem sokat, akkor később se fogok vagy ez teljesen normális és majd kialakul?
Valamint, lehetséges, hogy a régi srác miatt nem tudok úgy érezni a mostani iránt? Vagy majd csak jön valaki, aki iránt úgy fogok érezni mint a régi srác iránt?
22/L
ez az első látásra dolog max tiniként működik.
majd ha megdug a mostani rendesen,akkor erősebben fogsz érezni,mint annál a réginél és pincsiből fogod neki vinni az ágyba reggelit meglátod.
azért jegyezd fel-
3 tojásból rántotta,bacon,paradicsom,1 szelet kenyér,kávé-2db édesítő,1db tejszín.
vagy lehet a nagyi lekvárja helyett inkább papi pálinkáját kéne kóstolgatni -.-
minek nézed te GYK olvasókat pszichiátereknek ? :O XD
mi honnan tudnánk hogy mi a kínod ha te sem vagy tisztába vele !!!
OSTOBASÁG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miért, szerinted a szerelem 1 perc alatt kialakul vagy mi?
Egyébként mennyi idős ez ez "új" srác? A régi meg miért utasított vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!