Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottak velem, elég szar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottak velem, elég szar kérdőjel?

Figyelt kérdés
most nemrég, ő velem, szarul vagyok, beszélnem kell valakivel, most, mit csináljak, én szeretem, ő is de nem, én se szeretem, szeretünk meg nemszeretünk és közben folyamatosan szarul vagyunk, kell egy ember sürgősen akivel beszélhetnék
2013. ápr. 28. 00:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
nem érdekel a hungarizmus. bár van egy trianonos pólóm, abban izzadtam egész nap. büdös és luk van rajta. de a többi pólóm már túl büdös és ragadós volt az ízlésemnek. ha lesz valaki aki szeretne segíteni egy f.asznak aki én vagyok, nem tanáccsal, hanem társasággal, fészbukon vagy akárhol, hogy részletesen elmondjam az egészet. ennek még mindig örülnék.
2013. ápr. 28. 00:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha megtanulsz írni, majd beszélhetünk. Lehet, hogy elég 2-3 év, de lehet, hogy egy élet is kevés.
2013. ápr. 28. 00:57
 13/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hová volt írva, hogy "X Y pszichológus magánrendelője"?
2013. ápr. 28. 00:57
 14/20 A kérdező kommentje:
sajnálom, nem vagyok épp toppon agyilag.
2013. ápr. 28. 00:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Akarod én beszélek veled...az ilyen gyenge e,bert is eletben kell tartani...
2013. ápr. 28. 01:06
 16/20 anonim ***** válasza:
szeretlek bahszd meg.....
2013. ápr. 28. 09:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Erre valók a barátok. engem kihúztak a csávából ráadásul pont az ex aki miatt szenvedtem haverjai voltak :D

de ha irsz én is szivesen segitek 2 hónapja padlón voltam a szakitás miatt ma már kicsit jobb. El kell engedni, hogy boldog legyen. Na meg, hogy rájöjjön nálam jobbat úgysem talál soha ;)

2013. ápr. 28. 09:52
 18/20 anonim ***** válasza:
rá van jőve. :)
2013. ápr. 28. 10:40
 19/20 anonim ***** válasza:
anál penelopé te meg mér vagy egy se.ggfej? megverhetlek?
2013. ápr. 28. 10:42
 20/20 anonim ***** válasza:
SZERETLEKSZERETLEKSZERETLEKSZERETLEKSZERETLEKSZERETLEKSZERETLEK
2013. máj. 5. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!