Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottak velem, elég szar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottak velem, elég szar kérdőjel?

Figyelt kérdés
most nemrég, ő velem, szarul vagyok, beszélnem kell valakivel, most, mit csináljak, én szeretem, ő is de nem, én se szeretem, szeretünk meg nemszeretünk és közben folyamatosan szarul vagyunk, kell egy ember sürgősen akivel beszélhetnék
2013. ápr. 28. 00:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hát beszélj :)
2013. ápr. 28. 00:24
 2/20 anonim ***** válasza:
:D
2013. ápr. 28. 00:25
 3/20 anonim ***** válasza:
Hát nekem is ma 22óta egy lefele ívelő diagramm az életem, de ne aggódj,az élet kegyetlen ,de legalább vicces..
2013. ápr. 28. 00:26
 4/20 anonim ***** válasza:
nincsennek barátaid?
2013. ápr. 28. 00:26
 5/20 A kérdező kommentje:
nincsenek barátaim. kell itt most valaki. ciki de ez van. őt ismertem egyedül. szóval. valaki?
2013. ápr. 28. 00:28
 6/20 anonim ***** válasza:
Valaki van. De hogy a kérdésedből mit tud kihámozni, azt nem tudom. Egyébként mennyi idős vagy?
2013. ápr. 28. 00:30
 7/20 anonim ***** válasza:
Irj valami konkrétabbat a helyzetről és úgy könnyebb lesz beszélgetni és meg is könnyebbülsz
2013. ápr. 28. 00:34
 8/20 A kérdező kommentje:
tudom, elég szar az egész, én meg eléggé leszarom, eléggé leszarok mindent csak pánikolok és nem értem mivan és jó lenne ha nem magamban ülnék hanem elmondhatnám valakinek. nem az egészet csak egy kis részét, vagy amennyi kijön belőlem. szóval ha valaki a problémám részletes ismerete nélkül is eljátszaná a lelkiszemetesemet és épp unatkozik, az lehet jobb lenne most nekem mint amit egyébként csinálnék. és 23 férfi. fiú. tökmindegy.
2013. ápr. 28. 00:37
 9/20 anonim ***** válasza:

Nos erre válaszolj és utána:

Mi a véleményed a Hungarizmusról?

2013. ápr. 28. 00:39
 10/20 anonim ***** válasza:

átmész hozzá.

keményen megb@szod.

másnap ágyba hozza a reggelit.

vagy lemész egy diszkóba,felcsípsz egy csajt,keményen megb@szod és másnap ágyba hozza a reggelit.

ezek a lehetőségek.

2013. ápr. 28. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!