Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom már, kívül mosolyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom már, kívül mosolyt mutatok, belül romokban vagyok. Kell egy csaj. De hogyan beszéljek velük? Buliba nem fogok járni, meg ott amúgy sem alakulhat ki hosszú kapcsolat. Utcán se Hiszek a dologban, akkor milyen hely marad és, hogyan?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 28. 00:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem lenne stílusom, de egy traktorban is több szépség van mint bennem, így meg hiába pazarlom az időm és a maradék önértékelésem..
2013. ápr. 28. 02:03
 12/12 anonim ***** válasza:

volt már neked kapcsolatod emberforma ?! :O

buliban nem?? hát pedig DE hidd el !

utcán nem? pedig de ezt is el lehet hinni !!

HA mégse akarod, akkor meg járjál könyvtárba vagy süket néma vak gyűlésekre te ostoba ganaj

nem is csoda, hogy senki nem érez veled együtt mer akkor az egész világ romokban lenne de világtalan

használj társkeresőt az való neked XDDDDDDDDDDDD

2013. ápr. 28. 03:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!