Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, férjek! Ezt tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, férjek! Ezt tényleg meg kéne tennem a férjem kedvéért?

Figyelt kérdés

26

éves vok. van egy 2éves fiunk. ismerkedésünk idején 60kg voltam a 172

cm hez! most 50kg vok.nagyon sokat diétaztam és mozogtam h ezt elérjem

erre megszol h zörögnek a csontjaim!

2013. ápr. 27. 23:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Azért vágta ki a hisztit, mert jobb alakod lett? Hát erre nem tudok mit mondani, én örülnék neki nagyon is. 20/F
2013. ápr. 27. 23:30
 22/29 anonim ***** válasza:

Én biztosan megmondanám neki h figyelj már,60kgosan nem voltam jó,maceráltál állandóan 50 kilósan nehogy már túl sovány legyek az ízlésednek.Egyébként meg én így érzem jól magam,szóval bekaphatod.Ennyi.

Sz*rd le,a férjed unintelligens szerintem.Biztosan fél hogy találsz jobbat mint ő(esélyes),mert túl jó nő lettél,izmosabban,amúgy a 60 kiló sem volt sok.

2013. ápr. 27. 23:31
 23/29 A kérdező kommentje:
magam miatt fogytam! nem felszines! azzal h husosabb voltam nem bantott soha,viccesen maceralt de én tényleg nem értem miért most kapta el a hulyeség!
2013. ápr. 27. 23:31
 24/29 anonim ***** válasza:
A 60 kg sem egetverően sok. De ezt vele kéne megbeszélned.
2013. ápr. 27. 23:34
 25/29 anonim ***** válasza:
Akkor nem lehet, hogy most is csak viccesen macerált, csak te magadra vetted?
2013. ápr. 27. 23:34
 26/29 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy ez a te tested, azt csinálsz vele, amit akarsz. Semmi köze hozzá.

De szerintem ne sanyargasd magad. Nem éri meg.

2013. ápr. 27. 23:37
 27/29 A kérdező kommentje:
nem viccelt.mar 2hete ez a téma.ülünk kavézunk beszol h uristen de vékony vagy egyél mar vmit,jatszok a gyerekkel uristen nehogy vmi bajod legyen h emelgeted olyan vékony vagy összetörsz..meg hasonlok.leszarni nem tudom.nem a pasimrol van szo hanem a férjemröl a gyerekem apjarol.szoval a csalad az elsö csak kivancsi voltam ez mas férfit is zavarna v netan örülne!
2013. ápr. 27. 23:40
 28/29 anonim ***** válasza:
Sikerült egy igazi tahót kifognod...
2013. ápr. 27. 23:50
 29/29 anonim ***** válasza:

te ilyennek csináltál gyereket?

de most komolyan szekál szekál (még ha viccesen is) te szekálod? tudod kit szekáljon az

felszínes és kancsó az az ember

2013. ápr. 27. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!