Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom megbántani! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy aranyos sráccal, egyszer randiztunk. Megcsókolt. Kedves, jóképű, intelligens és nagyon oda van értem. Kedvelem őt, de nem volt még ilyen pasim, ami a testalkatát illeti. Ezzel még nem is lenne baj, de nem érzem azokat a bizonyos lepkéket a hasamban, azt a rajongást, amit akkor szoktunk, ha szerelmesek vagyunk. Ráadásul fiatalabb nálam. Volt már olyan velem, hogy elsőre nem szerettem bele valakibe, aztán mégis nagy szerelem lett a dologból. Félek, ha most elküldöm, megbánnám. Viszont becsapni sem lenne korrekt.2009. szept. 26. 23:55
1/8 anonim 

válasza:

Szerintem még ne írd le, és adj magadnak egy esélyt. Mi van, ha ő az Igazi? :-)
2/8 A kérdező kommentje:
Ezért nem tudom mi legyen! Csak az a gáz, hogy nem tudom megjátszani magam, ha valami nincs rendben. Látszik rajtam, hogy nem vagyok olyan lelkes.
2009. szept. 27. 00:39
3/8 anonim 

válasza:

Nem kell megjátszani magad, legyél egyértelmű és őszinte, de ha jól érzed magad, ne ijedj meg attól, mert eddig más volt a tapasztalatod.
5/8 anonim 

válasza:

LOL ezt bírom mikor vki nem izmos és mindjárt leírják mások
6/8 anonim 

válasza:

Nálam is ezvolt a helyzet, csak kicsit más....hát az arca nem éppen tökéletes, fiatalabb nálam, sőt 100km-re lakik. Eleinte mondtam neki, h úgysem fog működni. De belevágtunk. És most eddigi párkapcsolataim legtökéletessebikében élek:D szóval, hajrá:D am énsem érzek pillangókat a gyomromban, hanem valami egészen mást....nem rajongok, hanem szerelmes vagyok. A két érzés egészen más:D
7/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem írom le aki nem izmos, én sem a kifutóról estem le, de.. Csak azt írtam, furcsa hogy olyan macis, eddig normál testalkatú barátaim voltak. Mindenki olyan amilyen, a fő gond nem ez. És kb 30 cm-vel magasabb nálam. (netes ismeretség,ezekkel csak élőben szembesültem) Úgy érzem, hogy nem elég érett hozzám. Vannak különbségek a gondolkodásunkban, világlátásunkban. Szóval ettől még nagyon jó fejnek tartom, rendes srác, épp ezért nem akarok a lelkébe taposni.
2009. okt. 5. 21:28
8/8 anonim 

válasza:

szeritem agy egy esélyt a kapcsolatnak, de semmi féle képpen ne hittegesd
ne mondogasd neki, hogy szereted amíg nem érezd úgy meg a viselkedésed se legyen olyan mindaddig amíg úgy nem gondolod
szerintem ezt meg fogod érezni és ha szakítasz vele akkor finoman ellehet neki mondani pl: nem akarlak becsapni stb, biztos menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!