Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Huszonéves fiúk, összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves fiúk, összejönnétek egy olyan nővel (20-25 év közötti) akinek gyereke van?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 27. 14:19
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
40%

"vagy menjek abortuszra?"

Ezt pedig senki nem mondta! Vállald a tetteid következményeit és neveld fel egyedül, vagy keress egy balekot, aki van olyan hülye idealista, hogy képes más gyermekét felnevelni.

2013. ápr. 27. 16:03
 32/39 anonim ***** válasza:
Szó sincs semmiféle alfahim dologról. A párom nagyon rendes, de ez csak egy felvetés volt. Nyilván az elején nem tudjuk, hogy ki milyen. Csak az a gond ezzel, h ezzel azt mondjátok, h aki szült, akkor az ássa el magát. Ez pedig ilyen formában nem igaz. Ráadásul vannak olyan párok, akik mind a ketten elváltak, és az egyiknek, vagy a másiknak van gyereke, és ez mégse okoz gondot. Egy idő után már nem választhattok "makulátlan" nőt. Egy 30 évesnek már lehet h lesz egy gyereke.
2013. ápr. 27. 16:23
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, ez az oldal ismét bebizonyitotta, hogy unatkozó emberek járnak fel, akiknek kb. 0 az élettapasztalatuk, vagy tinik. Úgyh ezzel le is zárnám.
2013. ápr. 27. 16:25
 34/39 kolosszus22 ***** válasza:

Őszintén nem nagyon, csak ha tényleg rettenetesen beleszeretnék és álmaim nője lenne.

26F

2013. ápr. 27. 16:33
 35/39 anonim ***** válasza:
Nem. Nincs kedvem állandóan az ex-el találkozgatni, ő ugyanis mindig ott lesz mint rondító 3. fél.
2013. ápr. 27. 17:19
 36/39 Lantos Szilvia ***** válasza:
30 éves nő vagyok... 27 éves a vőlegényem... gyerekem is van (jelzem nem az övé, de akarunk jövőre közös gyermeket), nyáron esküvőnk lesz... biztosan tudok valamit akkor, ha a tizenéves tyúkok helyett (pedig megtehetné mert irtó jó pasi) engem választott... A gyerek meg nem akadály, össze sem tart, de el sem választ... tapasztalat... Bocsi hogy nőként leírtam, de muszáj volt :)
2013. máj. 6. 12:14
 37/39 Lantos Szilvia ***** válasza:
Ja a második válaszadónak üzenem hogy az én vezetéknevem egyáltalán nem egyezik az általad felsoroltakkal, egy rosszul sikerült házasságból van a gyermekem, s azt gondolom megérdemlem a boldogságot én is ha már végre megtaláltam, akár gyerekkel, akár anélkül... ez undorító válasz volt és sértő rám és még ezer másik nőre nézve... kellemetlen érzés hogy egy szennyládának tekintik azt, aki változtatni mert az életén, elvált, de maradt a gyerek...
2013. máj. 6. 12:18
 38/39 anonim ***** válasza:
Nem. Max. meghúznám néha, mint a sörösüveget.
2014. jún. 14. 14:34
 39/39 anonim ***** válasza:
Gyerekes nő nálam 4-ik a tiltólistán aki nem kéne...
2015. júl. 18. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!