Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves fiúk, összejönnétek egy olyan nővel (20-25 év közötti) akinek gyereke van?
"Igen, eldobnám. Biztos vannak kivételek és olyan helyzetek, amikor a lány nem tehet a helyzetéről, de alapesetben nekem a párt kereső fiatal egyedülálló anyákról mindig az jut eszembe, hogy jól megdöngettették magukat valami alfahímmel, aztán mikor kiderült, hogy jön a gyerek, a srác persze otthagyta őket a francba. Most meg kéne valaki, aki pénzeli őket, hogy legyen miből nevelni a gyereket. Hát köszi, de balek nem vagyok."
Az úr tökéletesen megfogalmazta a véleményemet a témáról. Gyerekes nővel SOHA nem kezdenék, ez alól egyetlen kivétel van, ha azért neveli egyedül a gyermekét, mert az apuka meghalt.
Köszönöm a válaszokat, nekem nincs gyerekem.
Megértem a fiúkat, körülbelül ilyen válaszokra számítottam.
De azért még sem kéne ennyire elítélni az olyan nőket, akiknek gyereke van, mintha leprások lennének vagy én nem tudom...persze attól, hogy vállalt gyereket, annak a háttere is nagyon fontos. (Miért, mennyit, kitől, milyen életkörülmények között élnek stb...)
Utolsó:
azért ez nem mindig így van :)
a legtöbb esetben igen, ezt elismerem.
De azért még sem kéne felvenni ezt a hím soviniszta stílust.
Kedves előző, olyan pasit kell választani, aki nem csal meg! Jaa, hogy ők unalmasak! Nem az alfahím kihaénnem bunkóval kell összejönni és nem leszel megcsalva.
És részemről nem, nem érdemelsz új esélyt, mert én nem vagyok hajlandó segédkezni egy bunkó (értsd az expasid, aki megcsalt) génállományának fenntartásában (értsd nem fogom felnevelni más fattyát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!