Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen A jó feleség?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
sztem fiatalos marad,laza,nem válik házisárkánnyá,megtanul főzni,nem unja meg a szexet,hűséges a párjához,stb stb :D
2009. szept. 26. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
akinek megáll a korsó a seggén
2009. szept. 26. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyan nem létezik. A férfiak vágyai a feleség tekintetében túlságosan ellentmondásosak ahhoz, hogy létezhessen olyan nő.
2009. szept. 26. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:

A jó feleség?

- nem köti a férjét pórázra (de neki is megvan a szabadság)

-de azért kordában tartja a férjét, nem hagyja elkanászodni

- a nő hordja a nadrágot:D

- csak annyira házias, amennyire a férfi

-csak annyira karrierista, amennyire a férfi

- nem unja a szexet (persze ahhoz jó szerető férj kell, különben unja)

-nem lesz házisárkány (persze ehhez figyelmes, segítőkész, megértő férj kell, különben az lesz)

-hűséges (persze csak ha a férj is az, különben minek)

-szexi (persze amíg a feleség szépül , hogy tetszedjen a férjének,sport, fodrász, kozmetikus, stb... ehhez idő kell és addig a férj mosogat és vigyáz a gyerekekre)

Kb. ennyi. L/27

2009. szept. 26. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:

jól néz ki, tud főzni, sütni is, szereti a gyerekeket, nem hagyja a sört a hűtő MELLETT a ládában, és jól tud sz*pni.

nekem más nem kéne, az se érdekelne, ha nem lenne túl intelligens, sőt, én falra mászok a túlképzett gáréktól, akik okosnak gondolják magukat, jó munkájuk van, és modernek, de a fenti kevés dolgon mégis elbuknak. :)

2009. szept. 26. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Árvaházból némalány.Se duma,se anyós.
2009. szept. 29. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:

sosem tervezek megnősülni,és hosszútávú sincs bekalibrálva. De azért van egy imázs a dologról számomra. szóóóval:

Továbbra is egészségesen él,mint zsenge korában,és nem slamposodik be,nem igénytelenedik el. Nem a gyereknevelés körül forog csak kizárólag az egész élete. Továbbra is elismer,és érdeklődést mutat irántam. NEm terrorizál,nem nől a fejemre, nem válik házisárkánnyá.

2010. okt. 1. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!