Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen A jó feleség?

A jó feleség?
- nem köti a férjét pórázra (de neki is megvan a szabadság)
-de azért kordában tartja a férjét, nem hagyja elkanászodni
- a nő hordja a nadrágot:D
- csak annyira házias, amennyire a férfi
-csak annyira karrierista, amennyire a férfi
- nem unja a szexet (persze ahhoz jó szerető férj kell, különben unja)
-nem lesz házisárkány (persze ehhez figyelmes, segítőkész, megértő férj kell, különben az lesz)
-hűséges (persze csak ha a férj is az, különben minek)
-szexi (persze amíg a feleség szépül , hogy tetszedjen a férjének,sport, fodrász, kozmetikus, stb... ehhez idő kell és addig a férj mosogat és vigyáz a gyerekekre)
Kb. ennyi. L/27

jól néz ki, tud főzni, sütni is, szereti a gyerekeket, nem hagyja a sört a hűtő MELLETT a ládában, és jól tud sz*pni.
nekem más nem kéne, az se érdekelne, ha nem lenne túl intelligens, sőt, én falra mászok a túlképzett gáréktól, akik okosnak gondolják magukat, jó munkájuk van, és modernek, de a fenti kevés dolgon mégis elbuknak. :)

sosem tervezek megnősülni,és hosszútávú sincs bekalibrálva. De azért van egy imázs a dologról számomra. szóóóval:
Továbbra is egészségesen él,mint zsenge korában,és nem slamposodik be,nem igénytelenedik el. Nem a gyereknevelés körül forog csak kizárólag az egész élete. Továbbra is elismer,és érdeklődést mutat irántam. NEm terrorizál,nem nől a fejemre, nem válik házisárkánnyá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!