Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más kultúrában követelik, ki a férfi és ki a nő. Nálunk meg se tanították, mitől lesz férfi és nő valaki?
pont a fent felsorolt kultúrákban a férfire nem lehet fenézni max később. Mivel a legtöbb esetben megmondják a lánynak, hogy ehő hozzá kell menni, vita nincs. Kész.
Aztán később elválik milyen férj lesz.
Én úgy látom hogy a mostani oktatási rendszer pont arra épül hogy nehogy a fiúkat férfiasra neveljék.Lehet hogy a emanciknak így lesznek szépen kényelmesen kezelhetők.
Általános iskolákban pl. a fiúkat főzni, varrni tanítják.De egy szerszámot se tudnak rendesen használni...
Na, akkor kedves kérdező itt az alkalom, hogy kifejtsd mitől lesz férfi a férfi és nő a nő? Az én véleményem erről:
A férfiak többsége megmaradt férfinak, a nők viszont nem maradtak meg nőnek, hanem kezdenek elférfiasodni. Ennek oka az emancipáció. Mivel már alig töltik be a női szerepeket, így lehetetlen megfelelni nekik. Sokan azt hiszik, hogy akkor inkább nyálas fiúként több szerencséjük lesz, és van is, hiszen rájuk buknak a nők, a nyallerekre.
A hajam befonom ezektől az értelmes válaszoktól...
Te kérdező, kicsit gondolkozz logikusan:
1. Egy rituális szertartástól lennék felnőtt ember/vennéd fel a biológiai nemedhez társított viselkedési formákat? Az ilyesmi nevelés kérdése.
2. A nem "nyálas valakik" sem esnek át semmilyen rituális szertartáson errefelé, azt pedig igazán nem állíthatod, hogy Magyarország összes férfi lakosa egy nyálas valaki lenne.
Tök furcsa, önálló felnőtt nő vagyok, normális értékrenddel és önképpel, lehet ezért találkozom mindig normális férfiakkal.
Ha valaki nincs tisztában magával, ne várja, hogy a külvilág a helyén kezelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!