Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarna, ha a párodnak lenne egy nagyon közeli ellenkező nemű barátja?
Ez tényleg ilyen természetellenes?
Nekem egy fiú a legjobb barátom (neki is én vagyok),13 éves korom óta a barátom,4 éve.Olyan mintha a testvérek lennénk,sosem történt semmi köztünk,a közelében sem voltunk annak.Pedig együtt is aludtunk már,nagyon szeretem és néha meg is szoktunk ölelni egymást,de ez is csak olyan testvéri.Közben neki is voltak barátnői,nekem is barátaim.A barátnői mindig nagyon féltékenyek rám.Lányok,titeket is nagyon zavarna,ha a barátotoknak lenne egy nagyon fontos,nagyon jó lány barátja,akivel találkozik és akár át is megy hozzá a lány?
(vagy fordított esetben,titeket fiúk zavarna?)
Páromnak is van több legjobb csaj haverja, de a viselkedésük engem nagyon kikészít. Már évek óta együtt vagyunk, elvártam volna hogy bemutat nekik... hogy ne legye okom féltékenységre se semmire, erre ez a megoldás.
De nem, ők engem figyelmbe se vesznek, olyan hangnembe beszélnek párommal hogy a pofám leszkad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!