Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? Nem tudok dönteni.
A barátom több mint valószínű, hogy elmegy dolgozni külföldre. Már 5hete nem találkoztunk a suli miatt, neki a meló miatt és nekem már nagyon hiányzik.:\'(
Mindig közbe jön valami...sajnos. Ha kimegy dolgozni, szerintem úgyis szakítani fogunk, de elsősorban az lenne a kérdésem, hogy most mit kéne tennem?!
Egy nagyon szomorú lány...:((16)
szakíts. a filmekben a szerelem mindent legyőz, de gyakorlatban ha nem találkoztok, akkor elfelejtitek egymást.
jobb ezt megelőzni.
Én is elutaznék a barátod helyébe, és nem azért, mert nem szeretlek, de ha ez egy nagyon nagy lehetőség lenne akkor nem szívesen halasztanám el. És nem úgy kell ehhez hozzá állni, hogy hogy ha úgy is kimegy akkor tuti szakítás lesz a vége, mert nem, igaz van akinél nem megy a távkapcsolat, de valakinél meg igen... minden ember más, szóval...meg kell próbálni, ha nem megy úgy is érezni fogjátok, ez csak is tőletek függ.
Ez h 5 hétig nem találkoztatok, hát nem tudom, nem tudhatjuk, hogy nála mi volt az ok, hogy nem ment el hozzád, és hogy ő mit is érezhet, de én azt mondom, hogy ne szakíts vele, amíg ott van veled, addig élvezd ezt az időt, és még az sincs kizárva, hogy ne működjön nektek a távkapcsolat. Csak akkor tudod meg, hogy ha a saját bőrödön tapasztalod. Elhiszem, hogy hiányozni fog, szereted, nehéz lesz stb...de benne van a pakliban, h te közben találsz mást...vagy valami :) úgyhogy csak fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!