Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért mert csúnya pasi vagyok nem szabadna válogatnom?
Figyelt kérdés
Én eléggé csúnya félénk pasi vagyok. De sajnos nagyon válogatok, mind külsőbe, mind belsőbe nagyon nagyok az elvárásaim nők terén. Lehet azért nincs egy éve barátnőm, de mit csináljak nem lennék képes összejönni olyan nővel akik nem teljesítik a magas elvárásaimat.2013. ápr. 26. 11:42
22/35 A kérdező kommentje:
De mit csináljak, nem tudnék összejönni pl kis mellü lánnyal, meg ha kicsit duci, nekem husszú combu lányok jönnek be, egyszer sikerült majdnem ilyen lányt találnom, ami fél évig tartott, de a melle A-s volt, ami nekem kicsi volt, így szakítottam vele. Lehet nem kellett volna....
2013. ápr. 26. 12:46
23/35 anonim válasza:
az utolsó válaszod alapján kedves kérdező KAMUNAK TŰNSZ;)
24/35 anonim válasza:
egyértelmű, hogy kamu. ha meg nem akkor ásd el magad.
25/35 A kérdező kommentje:
miböl gondoljátok hogy kamu?
ha valaki nem hiszi mutatok erröl a lányrol exröl egy volt közös képet
2013. ápr. 26. 13:13
26/35 anonim válasza:
Csak azért szakítani egy lánnyal mert nem tetszett a melle... ugyan már ki ilyen hülye, hogy elhiggye?
27/35 A kérdező kommentje:
Jóó azért más baj is volt
2013. ápr. 26. 13:23
28/35 anonim válasza:
Legyenek nagyok az elvárásaid, és sok sikert.
De, ne gyere nyavalyogni azzal, hogy miért nincs valakid, mert tudod. Ettől függetlenül természetesen jogod van az elvárásokhoz, de én a helyedben azért odafigyelnék magmra, hogy valamit nyújtani is tudjak. Rossz érzés csak kapni.
29/35 anonim válasza:
Ha nincs mit nyújtanod, akkor milyen jogon vársz el tökéletességed másoktól? Nem tudom hány éves vagy, de ha nem akarsz 40 évesen is egyedül lenni, akkor vagy add le az igényeidet, vagy üsd meg te is a saját mércédet. Megáll az eszem komolyan mondom.
30/35 A kérdező kommentje:
Hogy milyen jogon várok kedves 9-es
Hát olyan jogon, hogy sokkal több szebb lány van mint fiú. Így statisztikailag is úgy jön ki a dolog, hogy nem lehet minden lánynak jó pasija. Tehát ha az illető lány nem akar szinglin meghalni, akkor kénytelen összejönni csúnyább (velem) pasival.
2013. ápr. 26. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!