Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti csalódtatok már nagyot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti csalódtatok már nagyot a párotokban?

Figyelt kérdés

Mi volt a legnagyobb dolog,amiben csalódást okozott nektek a párotok?

Nekem az,mikor megtudtam hogy még mindig tartja a kapcsolatot titokban a volt barátnőjével,és azt írta neki,hogy hiányoznak az együtt eltöltött napok.

Hangsúlyoznám,a volt bnője megcsalta....nem tudom mit tegyek....legszívesebben azt mondanám,hogy akkor menj vissza hozzá.

2013. ápr. 26. 10:57
 1/9 anonim ***** válasza:
én akkor csalódtam a legnagyobbat mikor kiderült hogy a kifejezett kérésem ellenére elmondott egy titkot rólam több barátjának is
2013. ápr. 26. 11:02
 2/9 A kérdező kommentje:
milyen titkot,ha szabad kérdezni?
2013. ápr. 26. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező, nekem ez az exem volt.....miután beszéltek, másnap taliztak, és rá harmadnap szakítottunk....megyednapra rá már megint az exécel volt......tényleg igaz sajna, de nem bánom mert a mostani párom a mindenem és soha nem csalna meg és én sem őt :))) soha nem beszélgettem az exemmel és egy kapcsolatban ennek szerintem így kéne lennie
2013. ápr. 26. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:
csúnya titkot amit csak azok tudnak akik közel állnak hozzám... maradjunk ennyiben :D
2013. ápr. 26. 11:10
 5/9 A kérdező kommentje:
hát akkor nem lehetett semmi,hogy pont a párod mártott be....
2013. ápr. 26. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem csalódtam soha, nagyon figyelmes srác, sose bántana meg semmivel, nem okozna csalódást nekem. Ha nem így lenne, akkor nem is vele lennék.
2013. ápr. 26. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:

azért csalódtam benne, amiért túlzottan védeni akart,és ezzel többet ártott,mint használt. tömören.

de tudom,hogy ő is csalódott már bennem. lehet, hogy egyikünké súlyosabb,mint a másikunké-ezt nem lehet eldönteni,de kisebb csalódások előfordulnak...

Az,hogy hiányoznak az együtt töltött napok,érdekes. Inkább próbáld meg megtudni azt,hogy miért hiányzik neki,és mi : ) Nekem is hiányzik az exem,az életem része volt x évig,de attól még eszem ágában sincs elhagyni a páromat.

2013. ápr. 26. 11:28
 8/9 Firestorm ***** válasza:

Exemben csalódtam elég nagyot.

Konkrétan megcsalt az akkori legjobb barátnőmmel,2 hónapon keresztül tartott a kapcsolatuk.Aztán kiderült a srácot felpofoztam és elhagytam a kedves barátnőm pedig hónapokig bujkált előlem.

Azóta van egy normális párom,elég régóta.Egy percig sem bánom,hogy ez így alakult,mert ha másképp lett volna akkor a mostani nem jött volna az életembe,aki jóval többet tud mind érzelmileg mind testileg nyújtani,mint az exem.

2013. ápr. 26. 14:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem az volt a csalódás amikor megtudtam hogy kerékpárt lopott. Amugy én a helyedben kivágnám a csávót mint a macskát sz.rni.
2013. ápr. 29. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!