Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csalódtatok már nagyot a párotokban?
Mi volt a legnagyobb dolog,amiben csalódást okozott nektek a párotok?
Nekem az,mikor megtudtam hogy még mindig tartja a kapcsolatot titokban a volt barátnőjével,és azt írta neki,hogy hiányoznak az együtt eltöltött napok.
Hangsúlyoznám,a volt bnője megcsalta....nem tudom mit tegyek....legszívesebben azt mondanám,hogy akkor menj vissza hozzá.
azért csalódtam benne, amiért túlzottan védeni akart,és ezzel többet ártott,mint használt. tömören.
de tudom,hogy ő is csalódott már bennem. lehet, hogy egyikünké súlyosabb,mint a másikunké-ezt nem lehet eldönteni,de kisebb csalódások előfordulnak...
Az,hogy hiányoznak az együtt töltött napok,érdekes. Inkább próbáld meg megtudni azt,hogy miért hiányzik neki,és mi : ) Nekem is hiányzik az exem,az életem része volt x évig,de attól még eszem ágában sincs elhagyni a páromat.
Exemben csalódtam elég nagyot.
Konkrétan megcsalt az akkori legjobb barátnőmmel,2 hónapon keresztül tartott a kapcsolatuk.Aztán kiderült a srácot felpofoztam és elhagytam a kedves barátnőm pedig hónapokig bujkált előlem.
Azóta van egy normális párom,elég régóta.Egy percig sem bánom,hogy ez így alakult,mert ha másképp lett volna akkor a mostani nem jött volna az életembe,aki jóval többet tud mind érzelmileg mind testileg nyújtani,mint az exem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!