Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam -e a pasimnak h ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam -e a pasimnak h ma nem tudok lefeküdni vele mert menstruálok?

Figyelt kérdés
szűz vagyok még nem feküdtem le vele.ma este buli lesz nála de nem alszom ,éjfél fele lelépek. sztem leakarna ma feküdni ha van rá idő. elmondjam h ma nem lehet vagy dierkt ugy csináljam h ne is legyen idő arra?
2009. szept. 26. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nah várjunk csak......ő a barátod egyártalán ? vagy csak valami jötment aki megakar huzni? ne légy felelötlen... amugy meg mond el neki és ha roszul reagál akor ne is feküdj le vele SOHA!!! ez elsö legyen azzal akit igazán szeretsz és akiben bizol és ne ugy legyen h ha van rá idő..
2009. szept. 26. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te akarod? Ha ő kezdeményez, és érzed, hogy le akar veled feküdni, akkor mondd meg neki, hogy ma nem lehet, mert menstruálsz, esetleg majd máskor. Ha még nem akarsz vele együtt lenni, akkor meg ne fogd a menzeszre, hanem mondd meg neki, hogy még korainak érzed.
2009. szept. 26. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

könyörgöm ne legyen kérdés hogy elmondod-e

lányok ha véreztek mondjátok! ha attól még akartok d*gni mondjátok!

férfiak vagyunk a finom utalások nem működnek, a sima utalások nem működnek, a nyomatékos utalások nem működnek sőt az egyértelmű utalások sem... csak mondjátok

2009. szept. 26. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
Attol hogy mentstruálsz még lefeküdhetsz vele.
2009. szept. 26. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
persze csak egy vérfürdő nem biztos hogy nagyon kellemes bár még nem próbáltam ki szerencsére!
2009. szept. 26. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha egyikőtök sem undorodna tőle, akkor nem gond.

De a szüzességed ne menstruálva veszítsd már el. :D

2009. szept. 26. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:
44%

Miért mondanál nemet? Ha már úgyis vérzel, akkor nem mindegy hogy egy kicsit jobban?

Amúgy inkább mondd el neki, hogy mi a helyzet, és hogy te romantikusabb helyzetben szeretnéd elveszteni, nem pedig mentstruáció alatt. Egyáltalán nem szégyen ha egy nő menstruál, értelmes férfiakkal erről ugyanúgy lehet beszélni, mint hogy mi az ebéd.

2009. szept. 26. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

ha látod rajta h akcira készül, akkor mond neki h most nemlehet, épp menzeszed van.

vagypedig, ha ő a pasid (reméljük az), akkor kezd el neki mondta még a buli elején, h kicsit görcsöl a hasad, mert megjött....ésígymár helyből vágni fogja, h megjött. így nemis akar majd lefeküdni veled, és megavn oldva minden

2009. szept. 26. 21:37
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mkinek:)elmagyaráztam neki:)
2009. szept. 27. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!