Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány de neki most más tetszik . Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány , régen jártunk is , de szakítottunk . Most más tetszik neki , de nekem azóta is tetszik csak nemtudom, hogy mit csináljak . Légyszi segítsetek ! Am , 13 éves vagyok .2009. szept. 26. 15:37
1/11 anonim 

válasza:

13 évesen mit akarsz kis fiam?
2/11 anonim 

válasza:

Vedd elő a tankönyvet! És ne agyalj hülyeségeken, majd pár év múlva nagyot arathatsz a lányoknál a tudásoddal és az inteligenciáddal!!!
3/11 anonim 

válasza:

A nő az univerzum egyetlen totálisan irreális teremtménye. Minden mást el tudsz érni kemény munkával, vagy türelemmel. De amíg nő után tepersz semmibe sem fog nézni. Viszont ha sikeres vagy az élet más területein, akkor meg bomlik utánad... Ezt ajánlom neked is!
4/11 anonim 

válasza:

13 évesen egyrészt nem kéne még ezzel foglalkoznod, másrészt hagyd a lányt a fenébe, találsz majd helyette másikat! Ha szakított veled, ne zaklasd tovább, biztos megvolt rá az oka!
5/11 anonim 

válasza:

próbálj kedveskedni neki..., segíteni bármibe ha kell..., és egyszer csak kérdez meg tőle hogy ne próbálná-e meg újra, mert te igen....(ugyanezt tett a volt pasim...)
6/11 anonim válasza:
szia én is szerelmes vagyok és 13,5 éves vagyok
az bolond aki azt irja hogy mit akarsz 13 évesen
neked is lehetnek érzéseid
én annyit mondok hogy ha igazán szereted akkor azt teszed ami neki jó ha azt akarja hogy hagyd békén akkor hagy de ha látod hogy ő is érez valamit akkor foglalkozz vele és kérdezd meg hogy nem szeretné-e ujrakezdeni
7/11 anonim 

válasza:

Öld meg aki tetszik neki és ásd el!
8/11 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen mindenkinek :)
2009. okt. 10. 18:47
9/11 anonim 

válasza:

Megvered a másikat, és a csaj odáig lesz érted.
[tuti receptén mondom]
10/11 anonim 

válasza:

pL.: én 12 vok, engem is "kikosaraztak" aztán amire elfelejtettem, őt, és megtetszett egy sokkal jobb fiú, addigra őt is dobták, és most pedig megint rám nyomuul. de ezt elszalasztotta. Szerintem hagyd a fenébe, biztosan lesz ennél sokkal jobb lány is. Időbe fog telni, nekem másfél évbe került, hogy elfelejtsem, de amint megtetszik valaki más, többé nem fogsz a régi lányhoz ragaszkodni. Lehet, hogy őt is dobják majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!