Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy elfelejtsem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy elfelejtsem, mert már nem bírom?

Figyelt kérdés
Annyira szomorú vagyok miatta, egyébként a volt barátomról van szó...és így nagyon nehéz, mert szinte mindennap látom, és nem bírom kiverni a fejemből, nem is tudok odafigyelni semmire sem emiatt :( Annyira más ez az érzés, amit érzek, mint az, amikor másokba voltam szerelmes. Úgy vágytam rá, hogy összejöjjünk, és olyan boldog voltam, hogy ez megtörtént, el sem tudom mondani, és ez a vonzalom azóta sem enyhült, akárhogy is bánt velem...pedig már jó ideje nem vagyunk együtt :( így nem is tudok másokkal ismerkedni, mert nekem senki nem kell, és nem is tudok ránézni sem senkire. Nekem csak ő kell:(
2009. szept. 26. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
dettó én is...már 3 hónapja hogy szakitottunk és már bármit megtennék hogy ne vágyjak még mindig Rá...bepasiztam,egyetemre járok,barátnőzök...hiába.Már nem tudom mit találjak ki...:((
2009. szept. 26. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Gondolj arra hogy nem ő volt az igazi, ha vége lett.

Amúgy ajánlom, a mozgást, nekem az rengeteget segített, bármi amit szeretsz bármilyen sport...én pl a táncot választottam, meg énekeltem, pedig táncolni nem tudok...

Én nekem az a módszerem "scorpio tulajdonság", hogy sokáig depis vagyok, teljesen padlón vagyok, mindenki megijed, már annyira kiütöm magam, nem alszok mindig sírok nincs kedvem élni se, nem szólok senkihez, bezárkózok...Aztán ha úgy érzem elég, összeszedem magam, megyek mozogni meg minden, és mindent újra felépítek magam körül szép lassan...

2009. okt. 1. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia , én is ugyanezt éreztem csak az én helyzetem fordított én fiú vagyok és lány iránt éreztem.. Nagyon odavoltam érte, annak ellenére hogy folyton bántott .. szakítás után még közel 4-5 hónapig kapartam utána.. És gonosz volt mert sosem mondta ki konkrétan hogy nem kellek neki , csak hogy nem lehetünk 1ütt, A végén már annyira súlyos volt a helyzet. De össze szedtem magam , nem beszélek vele bár mindennap 1üt utazok vele a buszon , találtam új elfoglaltságot ami leköt , pl kondi . Én is csak azt tudom ajánlani neked hogy ne tartsd vele a kapcsolatot , se msn se semmi... Szia-Szia elég... és találj magadnak 1 elfoglaltságot, nameg jó ha az ember ilyenkor a barátokkal van. Ismerkedj , hidd el nagyon sok srác van még a világon , és azt is hidd el hogy mást is megtudsz kedvelni :) 19/F
2009. okt. 1. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!