Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ilyen értékrenddel normális kapcsolatunk?
Szidhattok, csak válaszoljatok a kérdésre is légyszi! :)
Szóval úgy indult az egész, hogy mikor először csókolóztunk meg randiztunk ezzel a sráccal, akkor nekem még volt barátom (ezt ő is tudta, hogy van), de ennek ellenére eléggé egyértelműen próbálkozott nálam, minden nap keresett sokszor, sokat találkoztunk is, meg ugye a csók is... aztán volt még egy ilyen randink, ahol szintén végig csókolóztuk az egészet.
Én ilyet korábban sose csináltam, de igazából nem is bántam, hogy így alakult, valahogy annyira magától értetődőnek éreztem, hogy én hozzátartozom, vagy nem is tudom hogy mondjam, de természetesen jött ez a dolog.
De azért jobban belegondolva, milyen ember vagyok már, hogy csak úgy megcsaltam a barátomat... na meg ez a srác is, ha azt nézzük, hogy foglalt lányra hajtott, akkor nála is vannak erkölcsi problémák.
Ez felfogható szerintetek mindkettőnk részéről egy véletlennek, vagy alapból ilyen rossz jellemünk lenne?
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!