Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom villamos mérnök és ő szerinte ő egy külön
világ?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ,hogy tudjak vele beszélgetni én nagyon szeretném vele megtalálni a közös hangsúlyt. Legyenek közös témáink . Neki előtte 2 éve nem volt barátnője és most vagyok én ,de nem igazán beszélgetünk . Én nyitott vagyok érdekel sok minden . Próbáltam felvetni témákat de igen nem válaszokat kapok.
Megmenteni szeretném kapcsolatot mert nagyon szeretem.
Én gépészmérnöknek tanulok, és az a helyzet, hogy a mérnökök általában maguknak valók, nem szószátyár típusok. De a mérnökpalántákról csak annyit, hogy én 23 vagyok és még tényleg, nem kamu, de nem volt időm nőzni, szóval a te barátod nagyon jó eset, hidd el:D
2013. ápr. 25. 18:29
13/32 anonim válasza:
#12 - ez butaság. Nincs időd? Egész nap tanulsz? Minden percben? Kizárt dolog.
2013. ápr. 25. 18:31
14/32 anonim válasza:
Még annyit, hogy szellemileg és lelkileg elég megterhelő a meló, főleg ha már dolgozik. Nagy a felelősség, nő a stressz, valszeg ezért mogorva és agyal a melón.
2013. ápr. 25. 18:31
15/32 anonim válasza:
13-nak, persze kicsit sarkítottam, de kb nyáron van, amikor nem tanulok napi szinten, de akkor is hetente pár napot kell, mert különben elkaszálnának, plusz szeretném megérteni a szakmát és szeretem is. Pontosítva, nőzni lenne időm, de komoly kapcsolatra semmiképpen sem jelenleg, és komolytalant nem szeretnék. Mellette ott a sport, nem vagyok bulizós, szal van mi lekössön. (Bocs az offért).
2013. ápr. 25. 18:34
16/32 anonim válasza:
Megoldás akkor van, ha ő is akarja! Egyedül nem fogod tudni megoldani. Csináljatok közös programokat kettesben, szerezzetek közös élményeket, legyél kedves, türelmes, megértő, hallgasd meg a problémáit...
De az alapján, amit írtál, én nem nagyon tudok jó megoldást elképzelni, mert nem tűnik nyitottnak rá...
2013. ápr. 25. 18:50
17/32 anonim válasza:
Hadd tippeljek: a szexben is lusta és önző?
2013. ápr. 25. 18:50
18/32 A kérdező kommentje:
Hát igen abban is nehezen tudom rá venni örülhetek ha heti 1 meg van
2013. ápr. 25. 20:25
19/32 anonim válasza:
Akkor ismerős a szitu...
Mogorva pasi, akinek minden fontosabb, és az ágyban sem teljesít túlzottan...
Én 11 év kapcsolat után mondtam, hogy elég, bár hamarabb tettem volna!
2013. ápr. 25. 20:26
20/32 anonim válasza:
Miért,te mit teljesitel az ágyban,azon kivül hogy szétteszed a lábaid?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!