Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai nők csak a könnyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők csak a könnyű dolgokban szeretnek nők lenni?

Figyelt kérdés
Mikor ismerkedés van akkor egy nő elvárja, hogy neki udvaroljanak, elvárás hogy egy férfi hívja meg a nő stb. De amikor már együtt vannak, akkor férfi is vegye ki a házimunkában a dolgát. Munkaválalásnál egyenlő jogai legyenek a férfiaknak és a nőknek stb.
2013. ápr. 25. 17:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%
Nézd, amíg férfitöbblet van, addig a nők diktálnak, de miután kitör a polgárháború (márpedig ki fog ez tény), akkor már kordulni fog a kocka.
2013. ápr. 25. 17:16
 2/14 A kérdező kommentje:

első

A férfi többlet statisztikailag nem befolyásoló tényező, mert minimális az a többlet. Illetve, sokkal több a szép nő mint a helyes pasi.

2013. ápr. 25. 17:21
 3/14 anonim ***** válasza:
Én nem várom el, hogy meghívjanak ide-oda, nem kellenek ajándékok, stb, de ja, ha már együtt laknék valakivel, akkor az lenne a normális, hogy mindketten rendben tartjuk a dolgokat, nem csak én egyedül.
2013. ápr. 25. 17:24
 4/14 anonim ***** válasza:

nem várom el, hogy meghívjon ide, oda

ajándék sem kell

házimunkában sem kell, eddig sem volt ilyenben részem, bár erről mindenkinek más lesz a véleménye N

2013. ápr. 25. 17:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a problémád. Ha szeretem a párom akkor segítek neki a házimunkában, ez alap. Az meg nem elvárás, hogy hívja meg valahova, legalábbis normális nő esetében. Munkavállalásban sem értem a problémád, ha pl egy intelligens, tanult, tisztességes nőről van szó, miért ne legyen ugyan annyi esélye? Ha azt hiszed ezek kimerítik a nők életében a "nehéz" szó fogalmát, akkor tévedésben vagy.
2013. ápr. 25. 17:27
 6/14 anonim ***** válasza:
23%

Hát téged sem irigyellek meg azt a hülyét sem aki képes lesz veled összejönni.

1. az udvarlás meg az ide-oda meghívás a legtöbb nőnek nem elvárása, de a legtöbb férfi így érzi csak igazán férfinak magát. Ha te nem akkor nézd meg gyorsan mi van a lábad között.

2. A házimunkában való besegítés nálam szintén nem elvárás, de ahol mind a 2 fél dolgozik ott megértem ha a férfi is be van fogva segíteni. Sőt egy értelmes férfinek nem is kell szólni hanem magától segít.

Én azt nem értem h hogy tudja magát egy olyan valaki "férfinak" nevezni akinek nehezére esik h neki kell megszerezni a nőt nem pedig a nőnek őt. Növessz pi.nát ha nem tetszik h f.szod van.

2013. ápr. 25. 17:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Az udvarlás és a házimunka két teljesen külön dolog. Egyébként meg egyre több nő nem várja el, hogy udvarolj neki és meghívd. Ha számodra ez terhes, akkor olyan nőkkel randizz, akik hozzád hasonlóan gondolkoznak.
2013. ápr. 25. 17:54
 8/14 anonim ***** válasza:

,,Nézd, amíg férfitöbblet van, addig a nők diktálnak,"

Sosem volt férfitöbblet több nő él Magyarországon mint férfi! Sőt az egész világon nőkből van több! Szóval légyszíves nézz utána mielőtt okoskodsz.

Persze hogy elvárom, hogy udvaroljon! Nem vagyok ribanc, hogy egyből az ágynak dőljek. Mivel én is ugyanúgy dolgozom mint a párom az a minimum, hogy segít a házimunkában, én is pénzkereső vagyok, ugyanúgy fizetem a közös számlákat mint ő, nem várom el, hogy eltartson, de nem szakad le a keze, ha néha segít!

2013. ápr. 25. 19:38
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 Szerintem az, hogy egy férfi nem udvarol egy nőnek, nem azzal egyenlő, hogy egyből ágyba viszi a nőt... Lehet egyenlő felekként viselkedni ám az ismerkedés elején is. Nem mindig a férfinak kell teperni a nőért. (Vagyis hát szerintem senkinek nem kellene tepernie, lehet ismerkedni simán mint két ember, nem "udvarolni" a másiknak.)
2013. ápr. 25. 19:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha nem udvarolt volna a párom, most nem lennénk együtt 5 éve. Ismerkedni a haverok szoktak.
2013. ápr. 25. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!