Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az igazi?
Figyelt kérdés
A tökéletes férfi vagy nő? Külsőre és belsőre is.2013. ápr. 25. 17:08
1/5 anonim válasza:
Tökéletes nem kell, mert a kis hibák miatt lehet szeretni valakit. Egyébként Intelligens, kedves, és jó humorérzékű nők jönnek be:)
2/5 anonim válasza:
Nekem már meg van(:
197 magas égkék szemű, kopasz(amúgy szőke), izmos, de nem felfújt lufi alkatú férfi. Erős, és határozott megjelenésű, mondhatni átlagembernek "ilyesztő". Velem viszont kedves, odaadó, és nagyon szerte. egyszerűen tökéletes(:
4/5 anonim válasza:
Kulsoben nincs idealom, szeretem a valtozatossagot. deaz nagyon jo, ha ugyes, mozgekony es tevekeny a ferfi. Nekem nagyon fontos, hogy legyen benne jatekossag es humorerzek, titokzatossag, huncutsag, gyengédség. Kulon jo ,ha adrenalinfuggo,mert akkor nem fogok unatkozni valoszinuleg:D
5/5 anonim válasza:
A párom :)
185cm barna hajú, kék szemű, izmos-sportos, helyes, férfias.
Intelligens, határozott, szorgalmas, aranyos, ugyan olyan zenét szeret mint én- rock-metál, nem iszik, nem dohányzik. Oda figyel rám. Őszinte- néha kegyetlenül :D. Mindent meglehet vele beszélni, mindenről ellehet vele beszélgetni. Eljön velem futni vagy edzeni. Nekem Ő a tökéletes :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!