Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ki a hibás?

Figyelt kérdés
Rövid story, hogy újabban ki járkálok külföldre 1 hetekre, a barátnőm meg folyton nyavajog, hogy ne menjek meg így-úgy a szokásos női idiótaság... Hazajövök minden hét után 1 gurigával amiből ledobok neki 100ezer hogy kicsit ő is örüljön, vásárolgasson magának ilyenek. Én meg azt hittem ezekután leáll a hülyeségével, de csak folytatta... Mostmár ott tart a dolog hogy megakarja nekem tiltani hogy kimenjek dolgozni :D nem is értem.. Mondjátok meg lányok ha havonta 1-2 hétre elmegy a palitok de hazajön havi 2 gurigával akkor ti nyavajognátok neki hogy ne menjen???

2013. ápr. 25. 15:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nem nyavajognék. Sőt most énis azon vagyok, hogy végre találjon inkább külföldön munkát, mert ez az orszák és a jelenlegi munkahelye egy kalap sz*r. Ha tudom, hogy jobb munkát talál kint, akkor nekem is oké.
2013. ápr. 25. 16:41
 12/15 Firestorm ***** válasza:

Nem lehet,hogy attól fél,hogy hűtlen vagy?

Valljuk be őszintén,hogy ennyire távol egymástól (hiába 1-2hét) agyal a másik fél,hogy bármikor bárkivel megcsalhatja a párja,ugyanis ott kint semmilyen ismerőse nem tartózkodik a barátnődnek,így még véletlenül sem derülne ki.

A pénzeddel nem mész sokra,inkább lepd meg valamivel,és ha tényleg komolyan gondolod a kapcsolatotokat,akkor magyarázd el neki,hogy ez a közös jövőtök érdekében van így.

Neki nincs lehetősége,hogy ott dolgozzon?

2013. ápr. 25. 17:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Valahol megtudom érteni, miért nem tetszik neki, hogy 1-2 hétre lelépsz, még ha dolgozni is, talán néha én is nyávognék miatta. No, de hogy kvázi lefizetnek, attól tuti kiakadnék.
2013. ápr. 25. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha megdoblak 1 gurigával, befejezed a nyavalygást?
2013. ápr. 26. 00:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Ő a hibás.

Jó dolgában azt se tudja mit csináljon.

Menjen el dolgozzon és hagyjon téged érvényesülni.

Elképzelem a kiscsaj ilyen el van mint a befőtt,fingja sincs az életről,neki mindegy csak a pali seggében legyen éjjel nappal.

Mi az,hogy megtiltja,nekem egyszer szólna csak egyszer másnap már a cuccai kint lennének a ház előtt és mehet akkor.

Adsz neki zsét,örüljön neki,más nő a két kezét összetenné és imádkozna,hogy ilyen palija legyen aki ambiciózus.

Mond meg neki:,,Drágám nem tetszik akkor tessék mehetsz keres olyat aki el van itthon a kis 80 ezrével,de még egy ilyen beszólás és sajnálom de elválnak útjaink."

Ne engedj neki,ne legyél papucs,csapj az asztalra.

Nem kérdés,hogy ő a hibás,hát fogja be a pici száját és menjen főzzön ez a dolga.

Van egy mondásom,Jock Ewing mondta:

,,Fiam egyet jegyezz meg!A nőnek a konyhában a helye nem a tárgyaló asztalnál."

2013. jún. 10. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!