Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam fel a szex témát?
Figyelt kérdés
14 évesek vagyunk 7 hónapja vagyunk üt a barátnőmmel szüzek vagyunk(és még a ruha se került le rólunk ) de azért kiváncsi lennék h miről mit gonol a szexről mikor szeretné elveszteni stb... mindenről tudunk beszélgetni szexről is de azt csak általánosítva hogy nem megunkrol. és fiú vok2009. szept. 26. 12:29
1/3 anonim 

válasza:

szerintem simán szóbahozhatod, ha kikötöd h ez pusztán elméleti beszélgetés. és jól gondoljátok meg, 14 évesen én még nagyon korainak tartom a szexet. ne tegyétek csak divatból. a szerelemnek vannak más kifejezésmódjai is, és az örömszerzésnek is. egyébként is, a szex nem olyan h egyik nap csak smárolunk, másnap meg be az ágyba :D azt szépen, fokozatosan kell, mindig egy picit többet, egy újabb ruhadarabot levéve...
2/3 A kérdező kommentje:
még nem tervezem hogy lefeküdnénk és szép lassan haladunk csak mégis félek hogy ebből röktön azt vágná le hogy én már szeretném.
2009. szept. 26. 12:37
3/3 anonim 

válasza:

ezért mondtam h kösd ki h elméleti beszélgetés. ha ez nem nyugtatja meg, tedd hozzá, h te még nem érzed magad érettnek ehhez, és csak kíváncsi voltál az ő véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!