Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nagyon gáz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz hogy nagyon zavar a csajom "multja"?

Figyelt kérdés

Kb. 5 honapja járunk, nagyon (elnézést a szo ismétlésért) szeretem ezt a csajt, 1 rossz szavm nem lehet rá ebben az 5 honapban. Csak hogy kiderult hogy még régebben tortént olyan hogy házibuliba tobben is megkefélték, meg stb. Kb 1 éve, csajom bevalotta de hozzátette h azota már megváltozott meg csak engem szeret, stb.

Az a baj hogy engem ez a sztory még mindig nagyon zavar, spanjaim mondták hogy eltulzom s hogy akkor nem ismertek meg ilyenek, de én ezen egyszeruen nem tom tul tenni magamat. Tul bigot a gondolkozásom?

2013. ápr. 24. 12:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! a lány őszinte akart lenni veled, ezért mondta el, ez szex volt és ennyi

ha most mindenki így gondolkozna, akkor semmi kapcsolat nem lenne, hiszen mindenki dug valahol

nézd az a lényeg Veled van, más nem érdekli, mondta is megváltozott, olyan dolgot próbált ki, amit párkapcsolatban nem igen tenne meg az ember

mivel fiatal vagy sok mindent Te is kipróbálnál és ki is fogsz, na az utána lévő kapcsolatnak elmondod neki nem tetszik, akkor mi van? kicsit gondolt át ezt más szemmel N

2013. ápr. 24. 13:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Az a baj, h nem gondoltok bele, h milyen szar az, h játsza a nő a monogám, hűséges mintapéldányt, aztán meg kiderül, egy házibuliban szétkefélték.

Én a helyedben otthagynám, hidd el megkönnyebbülnél.

Másrészt ez csak a mesékben meg itt a gyakorin van, h a falu szutykából lesz a hűséges feleség, aki csak a családjának él.

Végül pedig minek lennél egy széthasznált izével, mikor kaphatsz normális nőt is.

2013. ápr. 24. 13:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Még indig jobb,hogy előtted próbálta ki,mint melletted.

Nekem a pasi olyan,hogy rengeteg nője volt,és volt köztük fizetős is.Volt,hogy zavart engem is,aztán rájöttem,hogy ezen kár rágódni:1.mert úgy sem tudok változtatni rajta, 2.mert velem van,akkor mi kell még?:)

2013. ápr. 24. 13:44
 14/15 anonim ***** válasza:

"Az a baj, h nem gondoltok bele, h milyen szar az, h játsza a nő a monogám, hűséges mintapéldányt, aztán meg kiderül, egy házibuliban szétkefélték.

Én a helyedben otthagynám, hidd el megkönnyebbülnél.

Másrészt ez csak a mesékben meg itt a gyakorin van, h a falu szutykából lesz a hűséges feleség, aki csak a családjának él.

Végül pedig minek lennél egy széthasznált izével, mikor kaphatsz normális nőt is."

Miért van az, hogy az alacsony pontszámú emberek írják a legértelmesebb dolgokat?

2013. ápr. 24. 14:25
 15/15 anonim válasza:
Szerintem ne rágódj rajta biztos te is csináltál eszt aszt a múltban és ha megbánta a lány akkor ennyi el kell felejteni most már a jövőt nézzed vele ne a múltat meg azért van veled mert te ászabb vagy és ők x-en nemértek annyit mind te és kész :)
2014. júl. 24. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!