Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok ti hogy kepzelitek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti hogy kepzelitek el milyen az ideallis ferj szamotokra?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 10:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves 10.

Én egy valamit még mindig nem értek, akkor meg minek írod ki gyakorlatilag minden egyes kérdésnél, hogy a sors milyen adottságokkal ruházott meg ?

2013. ápr. 24. 11:27
 12/18 anonim ***** válasza:
11: Mindegyik kérdéshez hozzárakom a saját nézőpontom, így átfogóbb képet lehet nyerni. Ennyi! És az tény, hogy aki annyira ocsmány, alacsony és dagadt, mint én, az kiesik abból a körből, amiből a lányok párválasztáskor válogatnak, hiszen hozzám egy lány sem tudna vonzódni, anniyra ocsmány vagyok.
2013. ápr. 24. 11:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Önsajnáltatás. Lehet erős, de ez az.
2013. ápr. 24. 11:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az értelmesek köréből is kiestél. Te már csak egy gödörben vagy, ahol a saját önsajnálatodban fogsz megfulladni.
2013. ápr. 24. 12:11
 15/18 Pixi3 ***** válasza:

Együttmüködö : Ha valami probléma merül fel, azonnal leülni és megbeszélni diszkréten és kúltúráltan ezáltal közös nevezöre jutni.

Figyelmes és öszinte : Szerintem elég sok helyen, (legalábbis több ismerösömet megfigyelve) az a baj a házasságokban, hogy ha a feleség tesz valamit a férjéért, a lakásért stb. akkor nem jár érte semmi. Most itt nem ajándékokra meg ilyenekre kell gondolni, hanem pl. a ruhái szép patyolat tisztán a szekrényébe vannak a helyén összehajtva - ezt megköszönni, vagy puszit/csókot adni érte, vagy ha a lakás szép tiszta megdicsérni a jó munkát esetleg azt is megköszönni, illetve a föztöt. Én legalábbis értékelném ezt nagyon, és nem érezném magam úgy évek múlva mint egy rabszolga. Ugyanúgy örömet lehet a köszönet kifejezéssel is szerezni és még pénzbe sem kerül.

Gondoskodó es hüseges: Ezeket sztem nem kell reszleteznem.

2013. ápr. 24. 12:30
 16/18 Pixi3 ***** válasza:
Ja es a külsö sztem nem szamit, mert azon lehet valtoztatni csak akarni kell. (Am sry a helyesirasert nemet billentyuzet :/) 15-ös vtam
2013. ápr. 24. 12:33
 17/18 anonim ***** válasza:
13, 14: Köszönöm ezeket a szép szavakat, de tévedtek, hiszen ez nem önsajnáltatás, hanem már korábban is írtam: ténymegállapítás. Amúgy értelmes vagyok, és intelligens is, sőt, van, aki még azt is mondja, hogy humoros, csak ezek marhára nem számítanak, ha az ember annyira ocsmány, mint én.
2013. ápr. 24. 13:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Elég sokan leírták egy tökéletes szolga ismérveit. A valóság igen távol áll attól amit írásban vallanak a nők. A férjek/barátok igen jelentős részében nem igazán vannak meg ezek a tulajdonságok, mégis oda meg vissza vannak értük. Ált a magányos lúzernek titulálk egyének tudnák hozni ezeket, de a való életben unalmas címkével kiesnek a "játékból".

35 ffi

2013. ápr. 24. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!