Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok ti hogy kepzelitek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti hogy kepzelitek el milyen az ideallis ferj szamotokra?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 10:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
olyan mint te :D
2013. ápr. 24. 10:54
 2/18 anonim ***** válasza:
Gondoskodó, intelligens, kitartó, családcentrikus, hűséges, hasonlóan gondolkodik, mint én, ja és szereti az állatokat.:) Nagyjából ennyi.
2013. ápr. 24. 10:57
 3/18 ivilicious ***** válasza:
gondoskodó, hűséges, csak én létezek neki,én vagyok az élete,és nekem is ő persze, jó apa, kicsit lehet házias is:) bár nem azért,h mindent neki kelljen csinálni,de egy kis segítség néha jól jöhet....imádom,ha egy pasi tud szerelni és meg tud csinálni dolgokat,ez nálam alap feltétel..nem kellene soha olyan,aki egy téglát nem emelt meg soha :) legalább annyira szereti a szexet,mint én..örörkké velem akarjon lenni...bánjon velem úgy,mint egy hercegnővel,és én is úgy fogok vele bánni,mint egy királlyal..legyenek céljai, amik persze passozljanak az enyémhez..ne csak tengni-lengi akarjon az életben,és ne akarjon ingyenélő lenni..kb ennyi,de biztos vannak még kis, semmis dolgok
2013. ápr. 24. 11:00
 4/18 ivilicious ***** válasza:
ja,és ne legyen butaaaa,bár olyannal szóba sem állnék,akinek kb annyi szókincse van,mint egy másfél évesnek.
2013. ápr. 24. 11:01
 5/18 anonim ***** válasza:
A lányoknak többnyire csak a kinézet számít. Én dagadt vagyok, ocsmány és alacsony, szóval én teljesen kiesek abból a körből, ahonnan válogatnak.
2013. ápr. 24. 11:06
 6/18 A kérdező kommentje:

utolso ez kemeny onkritika

ne legy negativ

2013. ápr. 24. 11:12
 7/18 Illusi0n ***** válasza:

Legyen talpraesett és életképes xD De gondoskodó és figyelmes. Ne hazudjon (hűséges is legyen). Ne drogozzon/piáljon, mint egy gödény xD

Ne legyen antiszociális, de túl haverkodó sem (ne invitáljon a kérónkba mindenféle jött-mentet) :)

Szeresse a szexet (velem, ahogy én is Vele).

Legyenek saját céljai, elképzelései, gondolatai, legyen motivált.

És azért legyenek hibái is :D Legyen min vitatkozni néha :D

2013. ápr. 24. 11:15
 8/18 anonim ***** válasza:

Kedves, szereti az állatokat, min. 180 cm magas, nem beképzelt, nem nagyképű, nem bulizós, odafigyel rám, úgy szeret amilyen vagyok, nem akar megváltoztatni.

22/L

2013. ápr. 24. 11:16
 9/18 Illusi0n ***** válasza:

Igen, utolsó, ez nagyon fontos, hogy elfogadják egymást! :)

De ha már a férjed, akkor gondolom, ez alap :D

2013. ápr. 24. 11:18
 10/18 anonim ***** válasza:
6: Ez nem önkritika, hanem tény! (5-ös voltam.)
2013. ápr. 24. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!