Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen gyávák az emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gyávák az emberek?

Figyelt kérdés

Miért félnek ennyire kilépni egy működésképtelen kapcsolatból? Inkább éveket lehúznak valakivel, miközben vagy csak fejben vagy a valóságban is csalják a másikat, ahelyett, hogy pontot tennének az ügy végére és kapnának egy új esélyt arra, hogy boldogok lehessenek valaki mással.

Tényleg olyan bonyolult ez?

2013. ápr. 23. 23:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

8

Ha megnyugtatja a kis lelked, nyugodtan gondold, hogy kamu, nekem attól nem lesz rosszabb :)

2013. ápr. 23. 23:29
 12/20 anonim ***** válasza:
11 olvasni és szöveget értelmezni megtanulhatnál:D Te kamuzol, mert gyáva vagy, még arra is, hogy egy anonim fórumon felválalad az oldalad-ezt irtam:D
2013. ápr. 23. 23:33
 13/20 anonim ***** válasza:
Megnyugodhatsz: az én picinyke lelkem teljesen rendbe van.Nem háborog, ahogy a tiéd:D
2013. ápr. 23. 23:34
 14/20 A kérdező kommentje:

12

Bármennyire is hihetetlen, de sikerült elsőre felfognom :D

Talán rosszul fogalmaztam a választ, legközelebb jobban figyelek, hogy a 22%-osok is megértsék :)

2013. ápr. 23. 23:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Sokszor meg van ennek az oka. Amíg nem kerültél ilyen helyzetbe, ne ítélj el embereket, mert nem tudhatod, belőled is mit hozhatnak ki bizonyos helyzetek.
2013. ápr. 23. 23:43
 16/20 anonim ***** válasza:

Akkor értek egyet ezzel a filozófiával, amikor teljesen boldogtalanok, amikor nem érzel már semmit, ha ránézel, vagy ha lelkileg és/vagy fizikailag bántalmaz a másik.

De ha csak egy kis probléma van, akkor inkább az a fura, hogy nem tudják őszintén megbeszélni a dolgokat. Nem kell rögtön kidobni azt a kapcsolatot, amit meg lehet javítani; nincs olyan kapcsolat, ami örökké ugyanolyan lenne. Szóval ha meg lehet oldani a problémákat, akkor tegyenek érte, hogy megoldódjanak.

2013. ápr. 23. 23:43
 17/20 anonim ***** válasza:
En kidobnam a tevet nem jatszanek vele macera nekem szerelot keresni visszia vinni ahol vettem ido mire megcsinaljak inkabb veszek ujat a regit meg ismerosnek adnam
2013. ápr. 24. 06:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Sajnos ma a kapcsolatokat is így fogják fel, ha elromlik, kidobjuk, nincsenek igazi mély érzelmek, 5 évenként partnert váltanak, ez megy 40-45 éves korig, aztán meg a nők egyedül maradnak, a pasik meg beújítanak egy 20-on éves csitrit, akivel 2-3 gyereket csinálnak, aztán megint elválnak. Mindenki egyedül hal meg. Megérdemeljük.
2013. ápr. 24. 07:10
 19/20 anonim ***** válasza:
18 Abszolút torz a tükröd. Semmit nem látsz, ami igaz lenne.
2013. ápr. 24. 07:14
 20/20 anonim ***** válasza:
33%-os, ha neked ez jobban megy, megemelem a kalapomat előtted. valószínűleg egy kiegyensúlyozott,, boldog családapa vagy, az ezüstlakodalom előtt. Boldog házasságban, sikeresen, sok baráttal.
2013. ápr. 24. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!