Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 14-18 éves lányoknál hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14-18 éves lányoknál hogyan lehet előnyt kovácsolni abból, ha egy fiú okos, intelligens?

Figyelt kérdés
Eddig azt tapasztaltam, hogy az, ha egy fiú kitűnő tanuló, az inkább negatív, mint pozitív következményekkel jár.

2013. ápr. 23. 22:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Még ennyi tudatot
2013. ápr. 23. 23:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Én csatlakozom az egyik válaszolóhoz, nálam előny az, ha egy fiú okos, intelligens. Eddig olyan barátom nem is volt, aki ne lett volna kitűnő, nem tudom, velük általában jobban lehet beszélgetni, több témánk van, mint egy olyannal, aki kettesekkel gurult végig az iskolán.:) Szóval nyugi, fogsz olyan lányt találni, akinél ez előny lesz.:)
2013. ápr. 24. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!