Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 14-18 éves lányoknál hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14-18 éves lányoknál hogyan lehet előnyt kovácsolni abból, ha egy fiú okos, intelligens?

Figyelt kérdés
Eddig azt tapasztaltam, hogy az, ha egy fiú kitűnő tanuló, az inkább negatív, mint pozitív következményekkel jár.

2013. ápr. 23. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, jól látod..:(
2013. ápr. 23. 22:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem az okos és intelligens fiúkat, így részemről ez pozitívum! Őszinte leszek, egy kevésbé intelligens sráccal nem is nagyon jönnék össze, mert nekem az is fontos, hogy értelmes dolgokról is tudjak beszélgetni a partneremmel!
2013. ápr. 23. 22:47
 3/12 anonim ***** válasza:

Nehezen!

Az intelligens emberek sajnos a mostani társadalomban

1. kevesen vannak

2. nem a népszerű emberek táborát erősítik

2013. ápr. 23. 22:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Okos lányoknál kell próbálkozni. De komolyan. Nem bírják a hülyéket,hallottam már ilyet "nem tudja, mi az, hogy logaritmizálni, nem akarok egy ilyennel még beszélni se,jó ég". Sok lánynál igenis előny, bármiről beszéltek, persze csak finoman, csillogtathatod a tudásod:) Mondjuk ha vmit pont nem ért vagy együtt tanultok (=korrepetáció) se rossz ötlet:) 18L
2013. ápr. 23. 22:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz olyan okos ha tőlünk kell megkérdezned ^^
2013. ápr. 23. 22:51
 6/12 anonim ***** válasza:

Na igen, de az értelmiséget a tanulmányi eredménnyel törvényszerűen azonos szinten kell kezelni?

Ha szerintetek igen, akkor már bocsánat, de nagyon h*lyék vagytok! Az hogy kitűnő tanuló egyenlő lehet azzal, hogy tanul majdnem egész nap, anyuci kedvence, soha nem tapasztalja meg az életet, az utcát, a bizonyos társadalmi felfogásokat, viselkedéseket. Legyen a gyerek inkább hármas, négyes, vagy akár kettes, ha talpraesett és a jég hátán is megállja a helyét. Sok kitűnő gyógyegér, és 12-esen is hozzák kocsival, mert a vonatra nem engedik felszállni. Tisztelet a kivételnek.

2013. ápr. 23. 22:52
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
A mai lányoknál sehogy, max ha elő tudsz állítani valami jó kis cuccot amit elszív belő felszív lenyel és akkor tiéd egy menetre. Egyébként nem tudsz előnyt kovácsolni belőle
2013. ápr. 23. 22:55
 8/12 anonim ***** válasza:

6. válaszoló vagyok!

Lexikális tudással nem tudsz. Mint ahogy a munkáltatókat sem érdeklik, hogy anno hányast kaptál Petőfi versére, meg, hogy emlékszel-e még a történelmi dátumokra. Lényeg lányoknál is és az életben is a valós tudás, amiből profitálhatsz, termelhetsz pénzt, rangot. Persze ha épp magyar vagy történelem tanárnak készülsz akkor ez számít. Másképp nem.

2013. ápr. 23. 23:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, tanulmányi eredmény nem egyenlõ a valódi intelligenciával.

Én nem bánom, ha okos valaki, azt sem, ha nem, de azért ne legyen síkhülye, és az okoskodókat is utálom! Van egy fiú osztálytársam, folyton okoskodik, kijavít, beleszól mindenki tudásába, az agyamra megy, néha szívesen felképelném. ;)

17L

2013. ápr. 23. 23:06
 10/12 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

A kérdezőnek:

Szóval szerintem lehet, pl. ha beszéltek egy filmről, nem csak hihihaha, bumm, vagy bármiről, a társalgást követelik (:D) a lányok. Az értelmeset is.

7-esnek:

Lepontoztalak, mert én is ebbe a korosztályba tartozom és ismerek egy csomó olyat (konkrétan kb. egy iskolányit) akik nem ilyenek és nem szippantotta be őket ez az egész modernség (annyira legalábbis), hogy mindenféléket szippantva sziporkázzanak :DD szal érted. Köszi!:)Vannak még "rendesek"/rendesebbek/normálisak.

2013. ápr. 23. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!