Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Nagyon kiverte ma a biztosítékot a párom. Nem élünk együtt. Tudta,hogy ma jövök haza egy hosszú útból,de egy smst sem eresztett meg,hogy mi van. Gondoltam,mostmár megvárom,hogy ír-e. Bőven itthon voltam már,amikor írt,hogy hazaértem-e,mert akkor jönne szexelni. Mondtam,hogy jöhet,de most ahhoz fáradt vagyok,8 órát utaztam 4 nagy csomaggal,3 átszállással. Mondta,hogy oké,akkor másért meg nem jön. Mondtam,hogy éppen ki is jöhetett volna elém,erre ő:ha máskor ilyet akarok,adjam oda a kocsimat,azzal nagyon szívesen hazahoz,mert az övével nem. Kérdeztem,hogy miért,tán elromlott az övé? (Tudom,hogy erről szó sincs) De már ezt az smst nem kapta meg,mert kikapcsolta a telefont (rácsörögtem,ki van kapcsolva) Ő az,aki soha nem kapcsolja ki,mert szolgálatos,bármikor hívhatják. 8 év alatt már a sokadik telefonját nyúzza,mert soha nem kapcsolja ki őket. Na most ilyenkor mi van? Még sose volt ilyen. Rosszat sejtek.2009. szept. 26. 00:07
1/4 anonim 

válasza:

Én is rosszat sejtek. Szerintem a világ egyik legnagyobb marhájával jársz. Teljesen jogosan mondtad neki,hogy kijöhetett volna eléd és mi az,hogy ha nincs szex akkor már látni sem akar.Nevetséges. Szerintem egyedül neked van okod megsértődni és én a helyedben holnap ki is rúgnám,mint macskát sz@rni. Ha neki ennyire vagy fontos,hogy végre hazaértél és lehet kit megdönteni,akkor azt hiszem nincs miért vágyni a folytatásra.
2/4 anonim 

válasza:

jól sejted. Ezután szerintem már csak a szakítás várat magára. Bunkóskodik egy kicsit, hátha kidobod, az neki kényelmesebb lenne, minthogy ő szakítson veled.
3/4 anonim 

válasza:

Bizony a dolog szakítás gyanús. A párod pedig még ahhoz is gerinctelen, hogy intelligensen elmondja, mit akar. Inkább sérteget, provokál, hogy te mondd ki az utolsó szót. Meglátod, ha megteszed, rezzenéstelen arccal fogja fogadni. Ne gondolkoz sokáig, jobbat érdemelsz!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,az utolsónak pedig igaza volt. Sosem gondoltam volna. Ma azt mondta nekem,hogy jár a busz,ő bizony soha nem fog kimenni elém,én meg mondtam,hogy oké,akkor szakítsunk,de biztos ezt akartad. Hűvös,idegen hangon közölte,hogy rendben,ez az én döntésem,és azóta nem tudok róla semmit. Szóval tényleg erre játszott,hogy én küldjem el. De miért? Tavasszal még bent volt velem a kórházban is,aggódott,voltak érzelmei,teljesen más ember volt. Mi történhetett vele? Én arra gondoltam,hogy van valakije,mint ahogy tegnap is kikapcsolta a telefont,pedig nem szokta.
2009. szept. 26. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!