Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magatokat szépnek gondoló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magatokat szépnek gondoló lányok! Miért vagytok egyedül, miért nem jön össze a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Sok olyan lány ismerősöm van, akik átlagom felüliek mégis jó ideje magányosan töltik perceiket.
2013. ápr. 23. 21:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Mert még nem akadt olyan, akiről azt gondoltam, hogy tényleg jó lenne vele. Persze nem velük volt a baj, csak nem illettünk össze, szerintem, akkor meg minek erőltetni.

Én tényleg egy jó kapcsolatot szeretnék, nem csak valakit, aki a pasim, hanem aki egyben a barátom, a társam és a szerelmem.

Aztán, eleinte elég csendes vagyok, ha még nem oldódtam fel, és visszahallottam már, hogy nem mertek megszólítani, mert elérhetetlennek tűntem. Pedig csak én vagyok visszahúzódó.

2013. ápr. 23. 21:44
 12/31 anonim ***** válasza:
76%
Talán azért, mert a nagyon szép lányokhoz kevésbé mernek oda menni a pasik, bennük van az a "áhhh, biztos kevés vagyok neki, minek áltatom magam" érzés. Akik meg általában "betalálják" ezeket a lányokat, azok vagy annyira el vannak ereszkedve a földtől magukhoz képest (többet gondol magáról, nagyon), vagy annyira jó pasi, hogy a csaj gondolja azt, hogy biztos csak játszadozna vele... ezért nem állt le senkivel... a normális, visszafogott srácok meg közben csak állnak mint a díszfaszok és nem mernek tenni semmit,mert a mai párkeresésben a legnagyobb gond az önbizalom hiány.
2013. ápr. 23. 21:47
 13/31 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom magam különösebben szépnek, nem mondom, hogy jobb lennék bárki másnál is, de tisztában vagyok az adottságaimmal. Szerintem teljesen normálisan nézek ki. Hogy miért is vagyok egyedül? Nem vagyok egyedül. Nincs barátom, de nem érzem szükségét még annak, hogy legyen valakim. Antiszociális vagyok, szívesebben vagyok otthon vagy sportolok, mintsem valamilyen szórakozóhelyen ismerkedjek, üvöltő zene mellett. Elvileg a szerelem egyszer mindenkit megtalál, ha pedig nem, akkor életem végén írok egy erre cáfoló könyvet, és meghalok pár nélkül. :D
 14/31 anonim ***** válasza:

ha már magét szépnek gondolja, az helyből ad egy tulajdonságot, ezért

legyen önértékelése, de nem kell ezt túlzásba vinni, hiszen mindenkinél van szebb, okosabb, értelmesebb, lényeg ezért válogat mindenki, mert mindenkinek más tetszik,

viszont nem kell beképzeltnek lenni, az nem igen jön be senkinek, ebből fakad, hogy másikat lenéznek, más gond nincs, talán ezért N

15/31 anonim ***** válasza:
Mert soknak túlzottan magas igényei vannak!
2013. ápr. 23. 21:54
 16/31 anonim ***** válasza:
52%
Ha meg nem lennének egy lánynak igényei, akkor meg az lenne a probléma, csapongó csaj lenne, aki fűvel-fával kavar ;)))
2013. ápr. 23. 21:59
 17/31 anonim ***** válasza:

"Ha meg nem lennének egy lánynak igényei, akkor meg az lenne a probléma, csapongó csaj lenne, aki fűvel-fával kavar ;)))"

Az alapvető és a nagyon nagy igények között azért vannak különbségek! Vagy te ezt nem tudtod?

Amit itt bedobtál az az igénytelenség, és r.ancság. :)

2013. ápr. 23. 22:02
 18/31 anonim ***** válasza:
50%

Ez azoknak szólt, akik elítélik azokat a lányokat, akiknek magasak az igényeik.

1. külsőleg alacsony igények: igénytelen, gusztustalan, ápolatlan emberrel összejön, bármilyen alomból is származik

2.belsőleg alacsony igények: mindenféle bunkó, f***kalappal összeáll

3.külsőleg magas igények: válogatós, túlzott önbizalmú r*banc

4.belsőleg magas igények: szerintem már ti se tudjátok, csak a lényeg, hogy belekössetek az emberbe......

akkor most mi a jó?

2013. ápr. 23. 22:08
 19/31 anonim ***** válasza:
É nem ismerek ilyet, ha ismernék, már lehet én lennék a párja:D Én is azt gondolom, hogy vagy magasak az igények, vagy pedig nem mernek odamenni, vagy mindkettő. Vagy egyszerűen nem érzi késznek magát egy kapcsolatra.
2013. ápr. 23. 22:10
 20/31 anonim ***** válasza:
46%

"akkor most mi a jó?"

Hát nem a turbófeminizmus ami leszűrődik az irományodból. :)

Ilyen fordított összegyűjtést is lehetne írni, ha lenne kedvem! De nincs most. :)

2013. ápr. 23. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!