Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magatokat szépnek gondoló lányok! Miért vagytok egyedül, miért nem jön össze a kapcsolat?
Mert még nem akadt olyan, akiről azt gondoltam, hogy tényleg jó lenne vele. Persze nem velük volt a baj, csak nem illettünk össze, szerintem, akkor meg minek erőltetni.
Én tényleg egy jó kapcsolatot szeretnék, nem csak valakit, aki a pasim, hanem aki egyben a barátom, a társam és a szerelmem.
Aztán, eleinte elég csendes vagyok, ha még nem oldódtam fel, és visszahallottam már, hogy nem mertek megszólítani, mert elérhetetlennek tűntem. Pedig csak én vagyok visszahúzódó.
ha már magét szépnek gondolja, az helyből ad egy tulajdonságot, ezért
legyen önértékelése, de nem kell ezt túlzásba vinni, hiszen mindenkinél van szebb, okosabb, értelmesebb, lényeg ezért válogat mindenki, mert mindenkinek más tetszik,
viszont nem kell beképzeltnek lenni, az nem igen jön be senkinek, ebből fakad, hogy másikat lenéznek, más gond nincs, talán ezért N
"Ha meg nem lennének egy lánynak igényei, akkor meg az lenne a probléma, csapongó csaj lenne, aki fűvel-fával kavar ;)))"
Az alapvető és a nagyon nagy igények között azért vannak különbségek! Vagy te ezt nem tudtod?
Amit itt bedobtál az az igénytelenség, és r.ancság. :)
Ez azoknak szólt, akik elítélik azokat a lányokat, akiknek magasak az igényeik.
1. külsőleg alacsony igények: igénytelen, gusztustalan, ápolatlan emberrel összejön, bármilyen alomból is származik
2.belsőleg alacsony igények: mindenféle bunkó, f***kalappal összeáll
3.külsőleg magas igények: válogatós, túlzott önbizalmú r*banc
4.belsőleg magas igények: szerintem már ti se tudjátok, csak a lényeg, hogy belekössetek az emberbe......
akkor most mi a jó?
"akkor most mi a jó?"
Hát nem a turbófeminizmus ami leszűrődik az irományodból. :)
Ilyen fordított összegyűjtést is lehetne írni, ha lenne kedvem! De nincs most. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!