Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki volt már ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki volt már ilyen helyzetben? A barátommal jelenleg 2,5 évesek vagyunk! Nyáron leszünk 2 év 9 hónaposak, és szeretnénk elmenni ketten (pár napra) nyaralni! De a helyzet az, hogy.

Figyelt kérdés

A barátommal még nem feküdtünk le, illetve még nem történt semmi közöttünk! Tehát a kérdés az lenne,hogy Szerintetek mit mondjunk a szüleimnek,hogy elengedjenek? ( még nem aludtunk együtt sem... ) Nagyon tanácstalan vagyok!

Megkérlek Titeket,hogy csak ÉRTELMES válaszokat adjatok! Nekem ez nagyon fontos lenne! Előre is KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

17L

2013. ápr. 23. 20:44
1 2
 11/18 richie1215 válasza:
nem vagy már kislány áljj oda és mond meg a frankót anyádéknak
2013. ápr. 25. 18:04
 12/18 anonim ***** válasza:
fúh az durva 2,5 év alatt egyszer sem kívántad meg a pasidat ??:D jézus
2013. ápr. 25. 18:05
 13/18 A kérdező kommentje:
De igen... :)
2013. ápr. 25. 18:11
 14/18 anonim ***** válasza:
apa, anya! ismeritek, tudjátok, h van barátom, szeretnék vele elmenni nyaralni! elmondotok nekik mindent, és nagy immel-ámmal, de el fognak titeket engedni. a szülő felfogja , hogy a 17 éves fia/lánya már nem kézenfogható kisgyerek, és tudják azt is, hogy ha szexelni akar, meg is fogja tenni. Ők ezen átlátnak :) Az én apám erre azt mondta: én nagyon jól tudom, mire készültök. Kettőt mondok: Védekezzetek, és ha nincs hol lennetek, gyertek haza! Mégse egy árokparton legyetek... Végülis, igaza volt az öregnek :) Szóval nyugi, a szülőknek le fog esni a tantusz, de ha higgadtan viselkedsz, semmi gond nem fog lenni, és rábólintanak :))
2013. ápr. 25. 18:11
 15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Sokat segített a válaszod!!!!
2013. ápr. 25. 18:12
 16/18 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz a többiekkel, nagyon szép dolog, hogy még nem feküdtetek le, és normálisan gondolkodtok! :)) ritka az ilyen manapság! :)
2013. máj. 20. 21:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez ám erős kapcsolat ennyi ideig szexnékül és együtt, mégis van a fiatalok közt is komoly. Kívánom nektek hogy maradjon meg a kapcsolatotok ! Tényleg aranyosak vagytok.

27F

2013. máj. 21. 02:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves kommenteket! :)
2013. jún. 3. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!