Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből akár komoly dolog is?
15 éves lány vagyok, és van egy fiú, aki elég helyes...régóta ismerem, egy városban lakunk, de eddig úgy voltam vele, hogy jó pasi, jó pasi, de nem foglalkoztam vele...viszont ha valahol megláttam, azért eléggé lekötötte a figyelmem...nem régiben egy busszal utaztunk, nem is egy nap...váltottunk pár szót minden alkalommal, de egyik nap elég sokszor nézett a tükörben, ami a hátsóajtóknál szokott lenni...és ha esetleg többet beszélünk, vagy hasonlók, lehet ebből több is?...mert egyébként első nap csak egy csövi-vel köszönt, de később már szia-val, és(lehet hogy ez most kicsit furcsán hangzik majd) ha egy fiú sziá-val köszön, az már valami...
egyébként ő 22 éves...

ha nem teccik a kérdés, nem kell válaszolni, de azért nem kéne oltogatni;)
fojtsd magad te a Balatonba, minthogy itt bunkózol nekem;)
normális válaszokat várok;)

szerintem tetszel neki, nekem 21 éves léttemre volt már 15-16 éves barátnőm, aki érettebb a koránál.
/ 14 alatt pedofilság, az felett nem. /

Lehet komolyabb is a dologból, az, hogy ő 22, te meg 15 nem akadály, hogy legyen egy szép kapcsolat. 15 évesen nekem is volt 23 éves barátom.
De külsőre, hogy bejössz neki nem elég, hogy komolyan is vegyen, max. a tested érdekelné, beszélgess vele minél többet, és érd el, hogy értékelje a gondolataid.
Sok sikert.
KÖZBEN FEJLEMÉNYEK TÖRTÉNTEK!
Reggel bocsánatot kért egy esetért, de persze semmi szükség nem volt rá, mondtam hogy semmi baj, és mikor mondta, hogy akkor rendben megsimította a karom...aztán hazafelé is együtt jöttünk...váltottunk megint pár szót, meg mosolygott elég sokszor rám...aztán egyszer csak odahívott magához, érzem e, meg tudom e, mi ez a büdös...aztán mondom én biztos nem, mert nekem jó illatom van, erre megszagolt, és tetszett neki...:)
ha minden igaz még a héten találkozunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!