Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon nagyon nehéz gazdag palit találni?
MO.-n is k*rva sok a pénzes, BMW-s gazdag csávó, igaz, hogy ezek általában már idősebbek, ilyen 40 fölöttiek de vannak.
Fiatalok között nagyon ritka az ilyen, de ha anyagi biztonságra vágysz, akkor keress egy idős pasit, csak szedj koffein tablettát amikor a prosztata gondjairól kezd mesélni :)
Háát, ha hiszed ha nem, én nem üllnék seggre a BMW- s meg Merci-Berciktől. Néztem csak úgy tályékozódás szinten, hogy mennyibe kerülnek használtan ezek a verdák. Hát eléggé lekonyulat a pofám. Szinte fele áron is megvehetők ezek a szarok használtan. Szinte jó állapotban lévő használt BMW- vel is ugyanúgy tudnak feszülni ,mintha zsír újan venné meg közel 10milláért. Sokan hitelre is vehetik.
Az hogy sokan mászkálnak vele, még nem jelent szerintem egyet azzal,hogy egy egzisztenciadús sikeres ember aki vezeti. Porscét is lehet már venni 2 -3 millióért használtan. Igaz versenyt nem fogsz nyerni vele, de addig talán nem esik szét,amig megdugsz vele egy nőt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!