Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál esélyt egy párkapcsolatnak ilyen előzményekkel?
Tömören: 10 éve ismerjük egymást, azóta megvan a vonzódás is. 10 év alatt ő minden barátnőjét megcsalta velem (nem rendszeresen, és sokszor inkább csak romantikus csókolózás, szex csak néhányszor, ha nagyon be voltunk rúgva) és az egyetlen komoly, hosszú kapcsolatomat kivéve én is szinte mindenkit megcsaltam vele. Valahogy sosem alakult úgy az élet, hogy legyen lehetőségünk komolyan elgondolkodni azon, hogy megpróbáljuk-e együtt, és hol én szerettem volna jobban, hol ő és én mondtam nemet. Aztán egy éve valami megváltozott, megláttam benne azt, amitől el tudom képzelni, hogy komolyan tudnám venni, jövőt tudnék vele tervezni, de neki addigra menyasszonya volt.
Most szakítottak. Fogalmam sincs, hogy ezek után meg tudnánk-e bízni egymásban, ilyen előzményekkel lehet-e esély arra, hogy ebből egy harmonikus, bizalmon alapuló kapcsolat lehessen.
Persze 10 év alatt azért mindketten felnőttünk, érettebbek lettünk, sokat változtunk.
kerdesem, hogy volt e mas akivel csalt/csaltal? (es hogy tudsz e rola, hogy neki volt e)
Ha folyton egymast keresitek akkor miert ne jöjjetek össze? 10 eve tart ez az elöjatek, hat essetek neki, max vege lesz es tudni fogjatok, hogy müködik vagy sem.
A túl hamar és túl későn nyíló virágot megveszi a fagy.
Folyamatosan csaltátok az aktuális párotokat, és most független, hogy egymással, de megtettétek. Ebből az következik, hogy egyikőtök sem egy monogám alkat. Második következtetés, hogy egyikőtök sem egy komoly, lelkizős alkat. Az, hogy menyasszonya volt és szakítottak beigazolja az előző kettőt, de főleg azt, hogy komolytalan és felelőtlen alkat.
És mivel megtalálja a zsák a foltját, ezért mindkettőtök minősíti a történet, független kit mekkora mértékben.
Tehát a konklúzió. Sosem fogtok megbízni egymásban, ilyen háttértörténet mellett tuti. Ezért pedig sosem lesz harmonikus a viszonyotok. Ettől függetlenül eltölthettek akár nagyon hosszú időt is egymás mellett , de akkor megízlelitek milyen vergődni a másik miatt. Szenvedni, gondolkodni.
De mint az első mondatom is utalt rá, oka volt annak, hogy eddig nem jöttetek össze, vonzalom ide-oda.
Adnék. Mielőtt összekerültem a párommal, nekem is komoly kételyeim voltak az előéletünk miatt (nem ugyanaz a sztori, mint nálatok, de hasonló a séma).
Az eleje valóban döcögős volt, de előrefele menekültünk. Mindent hihetetlen sebességgel csináltunk, pl. a második randin összeköltöztünk. Még egy éve se vagyunk együtt, de már most látszik, hogy hacsak nem történik valami tragédia, mi egy pár leszünk, egy olyan pár, aki kb. mindent kibír, ami jöhet.
Szerintem vágjatok bele! Végül is nem veszítetek vele semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!