Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Facebook kérdés, de szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook kérdés, de szerelem rovatba tartozik?

Figyelt kérdés

Kérlek ne tegyétek át.

Ha én be vagyok lépve a facebookomba, akkor másik gépről más is be tud lépni a profilomba anélkül, hogy valamelyikünket kidobná a gép vagy lebukna? Természetesen nem olvasna el új üzenetet meg semmi ilyen.

Szerintem a volt barátnőm belépked a profilomba, nagyon megkeseríti a jelenlegi kapcsolatomat.

2013. ápr. 23. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:
egy szmeély léphet csak be a profilra tudtommal, szoval egyik oldalt ki kellene dobnia, bár a fene se tudja mit csinál a márk cukembakker akárki ezzel a mocsokkal...
2013. ápr. 23. 08:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert tudtommal elvileg nem dob ki. Esetleg valaki biztosan tudja?
2013. ápr. 23. 08:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Be lehet lépni egyszerre két helyről is. Mi is csináltuk már ezt... De hát miért nem változtatod meg a jelszavadat???
2013. ápr. 23. 08:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert először biztos akarok lenni a dologban.
2013. ápr. 23. 08:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, be tudsz lépni. Én gyakran csinálok ilyet.
2013. ápr. 23. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Több helyről lehetsz belépve egyszerre nem dob ki a rendszer.Viszont van olyan beállítás, hogy letiltasz bizonyos eszközöket.Meg olyan is, hogy meg tudod nézni, hogy mikor honnan voltál utoljára bejelentkezve 26L
2013. ápr. 23. 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de miért nem változtatod meg a jelszavadat? Így mindjárt kizárod az exet, amint az új session-t akar nyitni. Az m.facebook-com-on simán meg tudod nézni az aktív bejelentkezéseket, és egyszerűen zárod az összes többi aktív bejelentkezést. Ezután újat már csak az új jelszóval tud nyitni.

Ja és figyelj az elsődleges (facebookon beállított) e-mail account-od jelszavára is, mert ha azt is ismeri az ex, akkor könnyen kizárhat. Szóval azzal kezd a változtatást. Illetve ha annak is van beállítva password recovery e-mail címe, akkor azzal. És így tovább.

Hogy száradna le a keze mindenkinek, aki más account-jába lépeget be…

2013. ápr. 23. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!