Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány csalódás kell egy nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány csalódás kell egy nőnek, ami után már egy Igazi férfira vágyik?

Figyelt kérdés

EGy igazi férfira: kedves,hűséges,romantikus, nagyon szerető , aki még ha szegény akkor is ajándékot vesz stb

nektek miután nyílt fel aszemetek, hogy egy igazi férfi kell, aki nem csak használ titeket?

2013. ápr. 22. 22:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem kell csalódás, hogy egy nő erre vágyjon. Én ilyet szerettem volna és meg is találtam a páromat.

Egyszerre romantikus és férfias -> ez kell a nőnek nem a nyálas vagy a kigyúrt végletek.

2013. ápr. 22. 23:03
 12/15 A kérdező kommentje:
hát sajnos én aza fajta vagyok akit akedves utolsó leírt: férfias, mégis tisztességes meg amiket leírtam a kérdésben, de eddig az első barátnőm dobott: majd kb 6-szor visszakönyörögte magát hozzám, illetve most a második barátnőm még nem dobott, 5 hónaposak vagyunk, nagyon imádom, de azt érzem nem tud igazán értékelni hiába mondja hogy értékel, neki egy barátja volt rajtam kívül aki dobta :/ az biztos ha lett volna még pár csalódása, fix hogy jobban értékelne, egyébként én 19 éves vagyok és sajnos nagyon komolyan veszek mindent :(
2013. ápr. 22. 23:17
 13/15 anonim ***** válasza:

11. vagyok megint

Kedves kérdező nem biztos, hogy az a lány több csalódás után jobban értékelne téged. Lehet, hogy annak a lánynak egyszerűen nem te agy az álompasi és másabbra vágyik.

Mellesleg nagyon fiatal vagy még, ne vedd komolyan ennyire.

2013. ápr. 22. 23:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen partnerem, több is, de hamar ráuntam. Én nem vagyok különösebben romantikus, tehát nem illik hozzám romantikus pasi, az ajándékokat pedig egyáltalán nem értékelem (nem mindenkinek fontos az ajándék, ld. szeretetnyelvek: [link]

Nekem sokkal fontosabb, hogy nyíltan meg tudjunk mindent beszélni, tudjuk kezelni a problémáinkat, és legyen baromi jó az ágyban. A romantikázást, meg a kedveskedést, meg az ajándékokat inkább meghagynám másnak...

2013. ápr. 23. 00:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Erre sajnos nincsen pontos szám adat. Valakinek 0 mert máker és egyből megtalálja a párját, valaki nek 100 után se esik le hogy mi van, valaki meg örökké keresi és nem találja.
2013. ápr. 23. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!