Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány csalódás kell egy nőnek, ami után már egy Igazi férfira vágyik?
EGy igazi férfira: kedves,hűséges,romantikus, nagyon szerető , aki még ha szegény akkor is ajándékot vesz stb
nektek miután nyílt fel aszemetek, hogy egy igazi férfi kell, aki nem csak használ titeket?
Nem kell csalódás, hogy egy nő erre vágyjon. Én ilyet szerettem volna és meg is találtam a páromat.
Egyszerre romantikus és férfias -> ez kell a nőnek nem a nyálas vagy a kigyúrt végletek.
11. vagyok megint
Kedves kérdező nem biztos, hogy az a lány több csalódás után jobban értékelne téged. Lehet, hogy annak a lánynak egyszerűen nem te agy az álompasi és másabbra vágyik.
Mellesleg nagyon fiatal vagy még, ne vedd komolyan ennyire.
Nekem volt ilyen partnerem, több is, de hamar ráuntam. Én nem vagyok különösebben romantikus, tehát nem illik hozzám romantikus pasi, az ajándékokat pedig egyáltalán nem értékelem (nem mindenkinek fontos az ajándék, ld. szeretetnyelvek: [link]
Nekem sokkal fontosabb, hogy nyíltan meg tudjunk mindent beszélni, tudjuk kezelni a problémáinkat, és legyen baromi jó az ágyban. A romantikázást, meg a kedveskedést, meg az ajándékokat inkább meghagynám másnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!