Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan használjam ki én is őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan használjam ki én is őt?

Figyelt kérdés

3. komoly kapcsolatomnak érkezett el a vége, ez a srác is csak kihasznált érzelmileg... Tudom, hogy én vagyok a hülye, mert eddig hagytam. Szerettem. Ő meg élt minden lehetőséggel amikor megbánthatott, megalázott.

Most arra próbálom rávenni magam, hogy kicsit "megfordítsam a kockát" és én használjam ki őt, ha már annyira velem akar maradni, annak ellenére, hogy mindig megbánt és én már szakítani akarok. Most is könyörög, ígérget, de igazából fél éve ezt csinálja, egyértelmű hogy nem fog változni.

A kérdésem az volna, hogy hogyan kell kihasználni egy pasit? Mire szoktak gondolni, mikor azt mondják, hogy: ez a nő csak kihasznált? Az mit takar pontosan? Hogy viselkedjek vele? Mit csináljak?

Nem akarok több érzelmet, belefáradtam. Fél év alatt kiölte minden reményemet. Unom már, hogy az összes pasi csak d*gni akar, állítólag szeret de igazából arra nem képesek, hogy kicsit foglalkozzanak a lelkemmel.

Tudom, hogy patkány dolog, de "vissza akarom neki adni" amit ő csinált eddig.

2013. ápr. 22. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ha olyan akarsz lenni mint ő akkor hajrá. Remélem nem fogok veled találkozni, utálom az ilyen lányokat.

21/F

2013. ápr. 22. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
azt hiszem azt úgy értik, hogy lerántod anyagilag
2013. ápr. 22. 15:30
 3/7 A kérdező kommentje:
De nekem nem kell a pénze... Csak azt szeretném ha neki is fájna egy kicsit...
2013. ápr. 22. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:

" Unom már, hogy az összes pasi csak d*gni akar "

Köhöm.... tisztelet a kivétel... a rendes pasik ( én annak tartom magam, az udvariasságom és a romantikuságom mellet ) nem kellenek nektek.

De a bunkó, oldalra nyalt b*zi haju srácokkal nyugodtan flortolgettek.

Kérdésedre válaszolva : Csicskáztasd, kezdj el vele nyilvános helyen kiabálni amikor sokan vannak körülötetek ( persze a srácot kezd el szidni hogy milyen egy félrebaszos köcsög, téged megfognak érteni de a srác szar helyzetben lesz ), vagy googliz rá a kihasználásra.

20/F

2013. ápr. 22. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Azzal semmivel sem lennél jobb, mint ő. Tényleg ezt akarod? És nem éreznéd jobban magad, garantálom.

Szerintem gondolkozz egy kicsit, hogy miért végződik minden párkapcsolatod így.

2013. ápr. 22. 15:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Korod?
2013. ápr. 22. 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:
ha érzelmileg akarod kihasználni ahoz az kell h szeressen. ha nem szeret úgy nem tudod kihasználni érzelmileg.. és ha ő kihasznál nem azért van veled mert szeret
2014. jan. 15. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!