Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy tőlem mindenki csak kapcsolatot akar? Ha közlöm velük, hogy csak barátkozni szeretnék már nem vagyok érdekes senkinek, nem keresnek többet. Miért nem kell az én barátságom annak se akinek egyébként sok lány barátja van?

Figyelt kérdés
Nagyon kezd elegem lenni abból, hogy minden pasi csak azért van körülöttem mert akar valamit. Senki sem azért, mert szereti a társaságomat és szivesen lenne a barátom.
2013. ápr. 22. 11:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nekem is van bőven elég sok lány barátom és köszönöm de nem kell több. Vagy kapcsolat, vagy szex vagy jobb ha bele se kezdünk.
2013. ápr. 22. 20:22
 22/30 A kérdező kommentje:

De én a "sok lány barát" egyike szeretnék lenni. Úgy látom ez a poszt mindenkinél "betelt".

Az exemnek is sok lány barátja volt, féltékeny is voltam rájuk mert gyakran lesz barátságból szerelem. Persze ő váltig állította, hogy márpedig ők csak barátok. Nem tudom létezik-e igazi őszinte barátság a két nem között vagy az egyik idővel mindig többet akar? :(

Nekem is van olyan gyermekkori barátom akinek tudom, hogy hajt rám és ha éppen egyedülálló vagyok mindig be is próbálkozik. Mindig elutasitom. Mégis ugyanugy barátok vagyunk. Ő valamiért nem lép le, a többiek meg egyszerre...

2013. ápr. 22. 20:27
 23/30 anonim ***** válasza:
És mért akarsz csávó barátot? Ez az egy még nem világos számomra... Vagy adj esélyt, és "ne utasítsd el azonnal a lehetőséget, hogy több lesz belőle", vagy barátkozz csajokkal, aztán probléma megoldva...
2013. ápr. 22. 20:37
 24/30 anonim ***** válasza:
attól tartok, te csak a pasik "figyelmét" akarod, de többet már nem... tehát te nem adsz nekik semmit, de azért elvárod, hogy ők vegyenek körül, és "befogadjanak"... ez valamiféle apakomplexus lehet, vagy simán "szűzkva" vagy... (elnézést a kifejezésért, de ez a hétköznapi megnevezése az ilyen értelmetlen csávóvadászatnak...)
2013. ápr. 22. 20:40
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem. Én adni is szeretnék. De mit adjak nekik ha egyszer a barátságom nem kell? Kapcsolatot pedig tényleg nem akarok. Most szakitottam (amúgy a haverjukkal.tabu kéne legyek számára) és még nem vagyok túl rajta és amúgy is sok mindenre jó egy fiú barát, a csajok nekem túl problémásak jobban kijövök a fiúkkal meg legalább megismerném behatóbbak a másik nem gondolkodásmódját, tudnánk egymásnak ismerkedési tippeket is adni, stb.. Nagyon sok jó dolog lenne. Úgy viselkedem velük, hogy legyen okuk megbízni bennem és megkedveljenek remélve, hogy máskor is megkeresnek mert jó velem dumálni.
2013. ápr. 22. 20:53
 26/30 anonim ***** válasza:

Akkor hagyd a fenébe.

Keress tovább.

Egy egyedülálló pasi k*rvára nem akar csak barátként egy lányt. Az akad bőven a piacon is,.

2013. ápr. 22. 20:55
 27/30 A kérdező kommentje:
Csak az a baj ez nagyon kevés amit nyújtani tudok. Bár nem értem a többi csaj mennyivel nyújt többet, hogy nekik sikerül. Talán van néha szex is?! De az meg már milyen barátság? Áááá
2013. ápr. 22. 20:55
 28/30 anonim ***** válasza:

Nem kell kimondani, hogy nem akarsz többet... játszd az elérhetetlent, és akkor "ideig óráig" barátok lesztek, aztán ha minőségi lesz a kapcsolatotok, sok sok érdekes témával, akkor vagy megmarad barátnak, vagy összejössz vele, és dulaláv...

Problémázol itt feleslegesen... :DD (sry :P)

2013. ápr. 22. 20:58
 29/30 anonim ***** válasza:

bocsánat, de még ezt a mondatot véleményeznem kell:

"Úgy viselkedem velük, hogy legyen okuk megbízni bennem és megkedveljenek remélve, hogy máskor is megkeresnek mert jó velem dumálni."

Nem akarnak a pasik dumálgatni csak úgy valamiről, mert épp szófosásuk van... Nekünk nem kell elmondani senkinek, ha történik valami jó az életünkben, csak azoknak, akik igazán értékesek. (barátnő, szülők, feleség... korosztályhoz mérten)

Jó veled dumálni? És miről beszélgetnél egy pasival? Jah az annya nem vagy, a nője nem akarsz lenni, a feleség kizárva... nem a szexről szól a dolog, mert tökre nem ez a párkapcsolat közepe, de azért valami nem stimmel nálad. :\(tényleg ne haragudj a negatív véleményem miatt... 22f)

2013. ápr. 22. 21:02
 30/30 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet kérdező. Elvileg van pár fiú barátom, de néha úgy érzem, hogy csak elvileg. Ők az elején többet akartak, mikor megismerkedtünk, de én nem akartam, így megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk. Viszont azóta kb. csak facebook-on tartjuk a kapcsolatot, egyikkel ott is elég ritkán, nem hívnak el sehova, személyes találkozásról nem esik szó. Ha egy fiú elkezd velem beszélgetni face-en, mindig mást akar, mint barátságot, és ezt annyira utálom. Lennének fiúk, akikkel szívesen barátkoznék, de ők nem ezt akarják, pedig előfordulhat, hogy a barátságból egy idő után szerelem lesz, de ők persze erre nem gondolnak, vagy ha gondolnak, nem jó nekik, inkább keresnek olyat, akivel össze lehet jönni.:S Néha utálom a pasikat.:(
2013. jún. 7. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!