Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy tőlem mindenki csak kapcsolatot akar? Ha közlöm velük, hogy csak barátkozni szeretnék már nem vagyok érdekes senkinek, nem keresnek többet. Miért nem kell az én barátságom annak se akinek egyébként sok lány barátja van?
Igazából a probléma ott van, hogy a nőknek a társadalmi elismerésben van az egyik fő boldogságforrásuk, míg a pasik "magányosan" is kigyensúlyzottak tudnak lenni... Ha nem megosztjátok egymás közt a baráti témát, hanem csak az egyik szipolyozza a másik embert, akkor nem barátok vagytok...
Van olyan téma, ami téged is foglalkoztat aktívan, meg a "barátkozni vágyó pasit" is? A párkapcsolatban van a legtöbb ilyen (szex, érzelgősködés, szerelmeskedés, érintések, megbízhatóság az élet kellemetlen területein, stb...) tehát miért akarna veled lenni bárki is, ha az egyik leginkább lehetséges kapcsolódási pontot "kizárod"?
Az autószerelésről tudsz érdemlegesen beszélni? Vagy az idióta női viselkedésről? :) Esetleg hifi téren otthon vagy? (jó ezek béna témák, mert ezek nem igazán mozgatnak meg engem sem, de az biztos, hogy nem ugyanazon jár az agyunk, nekem pasinak, mint neked nőnek....)
(remélem érthetően írtam, de nincs kedvem átolvasni :D)
1, túl szép vagy és ezért fiú barátod nem sok lesz, de lányok közül is csak a bombázók akiknek nem lesz komplexusa melletted xd
2, vagy pedig túl idegesítő vagy esetleg rettentő unalmas
nem ismerlek
f19
Adok magamra, igyekszem jól kinézni, de vannak nálam sokkal szebb és csinosabb lányok. Na meg fiatalabbak is. Átlagosnak mondanám magam. Arra tippelek inkább, hogy mivel mostanában nem gubózom be mint régen hanem igyekszem mindenkivel kedves barátságos, közvetlen lenni szerintem ezt értik félre többen.
Amúgy úgy érzem ennek ellenére nem kedvelnek igazán az emberek.
"tehát miért akarna veled lenni bárki is, ha az egyik leginkább lehetséges kapcsolódási pontot "kizárod"? "
Ez az.. nagyon jól leírtad!! Pontosan ezt érzem. :( Nem tudom mit tehetnék ellene. Nem dolgozom sajnos olyan helyen ahol a közös munkahely összehozna barátilag pasikkal. Az exem autószerelő volt, neki rengeteg barátja volt. Volt közös kapcsolódási pont. Nálam meg ilyen nincs sajna :( Hiába érdekelnek és beszélgetnék szívesen fiús dolgokról az kevés. :( Talán ha tunningtalikra járnék ott összefutnék sok hasonló gondolkozású emberrel de barátság azokból sem lesz max ismeretség. Lehet, hogy az egészet rosszul képzelem el. Kérdéses, ki a barát és ki csak ismerős? Az akivel évente egyszer beszélek ilyen témákról vagy akivel heti többször találkozunk, akit fel tudok hivni bármivel, segit.. Előbbiből sok van, utóbbiból szinte egy sem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!